Hová tűnt el a telefonomról sok fájl a letöltések (downloads) mappából? És hogyan tudnám visszaállítani az eltűnt fájlokat?
Szerintem tegnap még megvolt, mára eltűntek a régebbi fájlok onnan! Olyan dolgok, amik már nem elérhetőek a neten sem, szóval sürgős lenne! Én biztos, hogy nem töröltem semmit, fogalmam sincs, hogyan törlődhetett! Nem az egész mappa, de alig maradt benne valami!
Pár kép helye maradt, amik 0B méretűek, és megnyithatatlanok! 3 fájlkezelővel is próbáltam, rádugtam Ubuntus PC-re, minden lehetségeset kipróbáltam, de semmi! Sürgős lenne, kérlek segítsetek, hogy szerezzem vissza!
Illetve ötleteket/tanácsokat is várok, hogyan védhető ki ez a probléma, hogy többé ne törlődjön magától semmi!
A telefon Nokia TA-1032 Android 9
Valószínűleg a telefonos háttértárán megserult a partíció tábla. Ha sd n lenne az talán menthető de belső tárhely esélytelen
A fontos, máshol nem elérhető adatról mindig legyen biztonsági mentés.
"Illetve ötleteket/tanácsokat is várok, hogyan védhető ki ez a probléma, hogy többé ne törlődjön magától semmi!"
Csinálj havonta biztonsági mentést.
Sajnos nincs semmilyen felhőtárhely... Bár lenne, sajnos nem találtam még olyan felhőtárhelyet, ahová magától szinkronizálná a cuccaimat :-/
De jó lenne, mert akkor ilyen nem történne még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!