Telenor vagy Vodafone a jobb szolgáltató?

Nem tudom honnan szedted az infót, de független tesztek alapján évek óta a Telekomnak van Magyarországon a legjobb mobilhálózata úgyhogy teljesen fals az infó, hogy a T a legrosszabb (az inkább a digi). Forrás: [link]
És mellesleg több mint 10 éve vagyok T-s előfizető és teljesen elégedett vagyok a szolgáltatással ezért nem is akarok váltani és másnak is nyugodt szívvel merem ajánlani. Ettől függetlenül lehet, hogy pont ott nincs vagy gyenge a Telekom lefedettsége, ahol te laksz de ilyen fehér foltok mindegyik szolgáltatónál vannak mert nincs egyiknek sem 100% lefedettsége.Szóval ha enged kérdezel: Telekom. A másik kettőről nincs releváns információm, úgyhogy sem jót sem rosszat nem írok róluk.

Telenor egy kalap kaka. (Állandóan több ezer forintos bírságokat adott befizetési csúszásnál, úgy is, ha nem munkanapra esett a határidő, hanem ünnepre v. hétvégére.)
Vodafone is borzasztó. Náluk meg szégyen a lefedettség, főleg vezetékes netnél (UPC nél voltam, Voda megvette, és azóta szr minden)
Telekomhoz tervezek átmenni.

a telenor jobb volt, de sajnos eladták az orbán cseh haverjának, sőt már az állam is tulajdonos. meg is látszik a színvonalon... minden egyes húzásukkal bizonyítják, hogy van lejjebb.
a vodkafon sem dicsekedhet, ők is vastagon összejátszanak viktorékkal, és benne vannak a kartellezős játszmában. de hát tudnak mást csinálni?? láthatjuk a diginél, hogy mi lesz azzal, aki nem működik együtt a fidesszel 🙁
szóval amíg jattolnak a mobilcégek, addig biztosított a helyük a piacon. cserébe európai szinten magas áron szolgáltathatnak. undorító egy feudális rendszer ez. de remélem azok szívják meg velük legjobban, akik erre a mocsok bandára szavaznak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!