Melyik a jobb szolgáltató: a Telenor vagy a Vodafone?
Szempontokat is soroljatok.
Milyen tapasztalataitok vannak?
Hol ügyfélközpontúbbak?
Hol kedvezőbbek a tarifák?
Egyéb, általatok fontosnak tartott szempontokat is írjatok!
Köszi a segítséget!
Én is kb 20 éve Vodás vagyok, és nagyon elégedett vagyok velük.
Az ügyfél-szolgálatuk maximálisan előzékeny és segítőkész.
Ém telenoros vagyok, Vodafone-os is voltam. Igazából nekem bejött a Telenornál, hogy ha elfogy a netem, párszáz forintért tudok rendelni 200 MB heti kiegészítőt, akár többször is.
Off: valaki amúgy elárulná, higy Vodafone-nál miért kerül minden telefon 2-3X annyiba, mint bárhol máshol??? Szinte hanyatt vágtam magam, amikor megláttam a listaárakat.
Egyértelmű, hogy a Vodafone, jobb és olcsóbb is!
Voltam Telenoros (sajnos) is, de már egy ideje Vodás vagyok és elégedett.
#4 Mert ha megfigyeled pl a Telenornál a korlátlan csomag teló nélkül 16K telóval 19K. Tehát bele van építve a tarifába. (ha jól tudom már bűntették is őket ezért de nem 100%)
Kérdező:
kártyásként csak is voda, a másik kettőnél már 25Ft-osak a percdíjak ami undorító szerintem. A voda vezetékes lábával vannak gondok mostanában, de meg fog oldódni.. :)
Vegyünk most alapul a Vodafone Red Free tarifát és a Telenor Hiper XXL-t. A Red 11K utóbbi 16K (teló nélkül)tehát durván egy év alatt 60.000 Ft-tal többet hagynál a Telenornál, mint a vodánál. De van 8K -ért 100 GB-os csomag is a Telenornál
Utolsó! A Red Free korlátozott csomag, így ne hasonlítsd a Hiper XXL-hez. Annak versenytársa a Red Infinity World, ami szintén 16K.
A kérdésre válaszolva: attól függ mire és kinek. Kártyásban a legjobb a Voda, havidíjasban meg többnyire a Telenor. Telekom csak Magenta 1-ben éri meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!