Telefonszám-cserét lehet kérni a szolgáltatótól ingyen?
Sajnos zaklatnak. Több telefonszámról rendszeresen hívnak.
Van amelyiket már letiltottam, de utána mindig jön egy hívás egy másik számról 1-2 héten belül.
Ha felveszem lerakja azonnal, ha visszahívom nem veszi fel vagy kinyom.
Lehet kérni. A díj szolgáltatótól függ. Van ahol régi típusú SIM-et ingyen cserélnek, van ahol az új típusú SIM-et is ingyen cserélik (akkor, ha már több mint két éves - ha jól emlékszem -). Igaz, én ugyanazt a számot kértem vissza, csak SIM-cserével.
Tehát, lehet kérni a cserét. Remélhetőleg, ha nem is ingyenes, nem horribilis összeg. Szerintem személyesen menj be és kérdezd meg.
Ne viszonteladóhoz menj, hanem az adott szolgáltató képviseletére. Egyszer gondolkodtam én is számcserén, bementem viszonteladóhoz: "előre megmondom: nem tudok segíteni, e szempontból nálunk a rendszer korlátozva van"...
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
"Telefonszám-cserét lehet kérni a szolgáltatótól ingyen?"
A kérés ingyenes.
A számcsere fizetős.
"Sajnos zaklatnak. "
A rendőrség foglalkozik ilyesmivel, fordulj hozzájuk.
Az nem minősül igazi zaklatásnak, ha csöng a telefon és bambusz alsógatyát kínálnak eladásra.
Az a zaklatás, ha a hívás jellege az életviteled zavarja, fenyegeti.
Az, hogy 1-2 hetente innen-onnan felhívnak, az nem zaklatás.
Amúgy meg a számcsere nem old meg semmit.
A számokat már az általános iskolában tanítják, nem olyan nagy kunszt.
Lehet hogy az én régi számom kapod meg és a behajtók fognak hívogatni, meg azok, akinek tartozok.
"Az a zaklatás, ha a hívás jellege az életviteled zavarja, fenyegeti."
szolgáltatók esetén elég indok, ha arra hivatkozol, hogy más előfizetőt keresnek a te számodon, és ingyenes a számcsere
"szolgáltatók esetén elég indok, ha arra hivatkozol, hogy más előfizetőt keresnek a te számodon, és ingyenes a számcsere"
Aha, csak ezt beszéld meg a szolgáltatóval is előtte:
A vodást nem tudom linkelni, de bemásolom:
Havidíjas előfizetés esetén a telefonszám cseréjét bármikor kérheted a 1270-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon, vagy üzleteink egyikében. A számcsere díja bruttó 7000 forint, amelyet a módosítás után lezárt számlában számlázunk majd.
Van még kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!