Lehetséges így telefont venni?
Sziasztok!
Vodafoneos vagyok jelenleg, de le szeretném cserélni a telefonom, mert eléggé gatyán van már. Az új telefont már kinéztem, de ennél a szolgáltatónál nincs semmi kedvezményem, viszont az egyik barátnőm Telenoros, és olyan csomagban van, ahol nagy kedvezménnyel meg tudta venni az új telefonját. Na most a kérdésem az lenne, hogy az valahogy megoldható, hogy lényegében ő "kihoz" nekem egy telefont? Ez ugye lényegesen olcsóbb lenne, mintha én valahonnan megrendelném, mert ugye ő alapból fizeti havonta a csomag árát.
Tudom kicsit hülyén tettem fel a kérdést, nézzétek el nekem :D
"Elméletileg már nem korlátozhatják a kártyafüggőséget"
kérlek mutasd a jogszabályt, rendeletet
Egy előfizetésre , ha kedvezménnyel vett hozzá készüléket, kell bizonyos időnek eltelnie, hogy újra új telefont vegyen hozzá.
Azt viszont meg lehet próbálni, hogy köt még egy előfizetést a nevére és ahhoz választ telefont.
Nekem is így van a lányomnál egy készülék, amit ő fizet, viszont minden ügyintézéshez én kellek, hiszen az én nevemen van az előfizetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!