Milyen telefont érdemes venni?
Sziasztok! :)
Telefonvásárlás előtt állok, a mostani huawei mate 10 lite-omat szeretném lecserélni, mert eléggé leharcolt szegény. Viszont tanácsra lenne szükségem, hogy milyen telefont, milyen márkát válasszak, mert egyszerűen nem találok megfelelőt. 150-200 ezer forint körülire gondoltam, a fő szempont a fotózás lenne (nem, nem szeretnék külön egy kamerát venni), mert ezt nagyon szívesen csinálom, hobbiból természetesen. Nézegettem a huawei p40 szériát, de azoknál már nincsenek google alkalmazások, ezért lemondtam róla..
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
Bátran ajánlanám a most megjelenő Xiaomi új csúcsmodelljét, az Mi 10-et, de nagyon elszálltak az árazásokkal (az 5G miatt is valszeg), olyan 280-tól fog indulni a legkisebb modell.
Mellette viszont ott a valamennyivel gyengébb, de szintén modern Mi 10 Lite, illetve a tavalyi Mi 9T Pro csúcsmodell.
"Mi 10-et, de nagyon elszálltak az árazásokkal (az 5G miatt is valszeg), olyan 280-tól fog indulni a legkisebb modell."
😀Xiaomi 280-ért?😂
Ennyiért már IphoneSE-t airpodssal arany masnival kapsz, felsôkategóriás iPhone 11chippel ellátva..
Mindenképp xiaomit javasolnék, mert ahol jelen vannak, ott ár-érték arányban a legjobbak.
Mi 9T proból csak az optikai stabilizálás hiányzik. Minden másban abszolút felső kategóriás a telefon. De asszem kifogyott. Nincs több, vagy pedig olyan áron, amit nem ér meg. (én novemberben 117-ért vettem)
A Mi note 10-ben a legjobb kamera van (DxoMark listán kis ideig első volt), de a hardver gyenguszabb (a processzor ugyanaz, mint a sima (nem pro) mi 9t-ben). Ettől még teljesen jó teló, csak annyi, hogy a kamera köré építettek egy azt kiszolgáló köretet, és így gyakorlatilag majdnem feleannyiba kerül, mint az ugyanezt az érzékelőt használó samsungok. Tehát ár-érték arányban tökéletes, és processzorilag sincs hátrány az árkategóriáján belül. az 5 ezer mAh-os akksi is brutál.
Mi 10 még nem igazán elérhető, meg úgy általában az új modellek még nincsenek itt Magyarországon. Viszont mivel nagyjából ugyanazt a 108 megapixeles kamerát kapják, ami a note 10-ben van jelenleg, így nem is feltétlen érdemes megvárni az újakat. Esetleg most egy használt note 10, később pedig váltás valamelyik Mi 10-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!