Telenor vagy Vodafone a jobb szolgáltató?

Vodafone semmi kedvezményt nem adott 10 év előfizetést után. A haveromnak.
Tesómnak a Telenornál viszont van.

Telenoros vagyok, nekem is az a tapasztalatom, mint a 4-esnek. Telenor képes volt Budapest sűrűn lakott részeit is 800 mHz-vel lefedni (azzal nagy de gyéren lakott térséget szoktak lefedni). Nesze neked mobilnet. Rettentően szaggat is, pl. Romániában kisvárosban mobilnetről League of Legendeztem úgy, hogy az ms-em fixen 80 alatt volt (nem valami jó, de türhető). Budapesten Telenorral egy rohadt Clash Royal meccset nem lehet lejátszani. És ezt mind úgy, hogy ugyanazért a szolgáltatásért 3x annyit fizetek és még nemzetközi percem sincsen, csak roaming.
Korlátlan netre szükségem volt, és ők adták a legolcsóbban, szóval nem bántam meg, hogy telenoros lettem, de hűségidő után lehet ha kipróbálom valamelyik másik szolgáltatót is.

A telekomnak szinte semmivel nem rosszabb a lefedettsége, mint a másik kettőnek. Lehet, hogy pont olyan helyen laksz, hogy takarásban van a telekomos állomás, ez szívás.
Egyébként általnosságban a telekom és a voda a legfejlettebb (pl. volte telekomnál volt először, 5g a vodának stb.) a telenor csak kullog a másik kettő után.
"Telenor képes volt Budapest sűrűn lakott részeit is 800 mHz-vel lefedni..."
Mármint 800-zal IS, az 1800 és 2600 MHz melett. A normálisabb telefonok tudnak használni egyszerre többet (carrier aggregation).
#6-os full igaz, amit írtál nem értem miért pontoztak le..
#7-es, szintén igazad van. A kettő közül a Voda a fejlettebb mind VoLTE mind 5G tekintetében
(utóbbi a Telenornak még nincs, de nem is lenne fontos nekem..)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!