Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Néha nem lehet elérni telefono...

Néha nem lehet elérni telefonon, miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Most egy Samsung a10 telóm van. Ma hívott Apa és nem ért el, nem kapcsolt, hívott a munkatársa is ő sem ért el. Majd küldött egy sms-t utána csörgött és jó volt.

Most beadtam egy elég fontos helyre az önéletrajzom, nem szeretnék a telefon miatt utcán maradni.. Mit csináljak? Van amikor egy hétig nem csinálja van amikor naponta.

2020. szept. 29. 01:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem is e szolgáltató produkált ilyen jelenségeket - amíg meg nem untam és nem váltottam másikra. Azóta nincs ilyen problémám.
2020. szept. 29. 13:06
 12/12 A kérdező kommentje:

Morzsi kutyuka? Cuki név.

Elért a cég, innentől nem érdekel a dolog. :D vicceltem, tök abnormális ez. Kártyám elvileg le van cserélve , vagyis 4 éve amikor Huaweim lett akkor voltam a telekomnál mert a 2011-es nagy kártya nem ment bele.

2020. szept. 29. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!