Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Néha nem lehet elérni telefono...

Néha nem lehet elérni telefonon, miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Most egy Samsung a10 telóm van. Ma hívott Apa és nem ért el, nem kapcsolt, hívott a munkatársa is ő sem ért el. Majd küldött egy sms-t utána csörgött és jó volt.

Most beadtam egy elég fontos helyre az önéletrajzom, nem szeretnék a telefon miatt utcán maradni.. Mit csináljak? Van amikor egy hétig nem csinálja van amikor naponta.

2020. szept. 29. 01:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nekem ez akkor volt, amikor alig volt térerőm és időnként eldobta a hálózatot, időnként pedig volt térerő. Nem lehet, hogy hasonló a helyzet? Ha igen, olyan helyen próbálj tartózkodni, ahol van ablak.

Hívásértesítőt kapcsold be, ha van ccsomagodban ilyen, hogy az elmúlasztott hívásokról küldjön SMS értesítést a hívó telefonszámával együtt.

2020. szept. 29. 04:57
 2/12 A kérdező kommentje:

Nem. Itthon vagyok. Max.on van mind a kettő.

Hívásértesítőt bekapcsolom, köszi.

2020. szept. 29. 07:14
 3/12 Morzsi007 ***** válasza:
Telenor?
2020. szept. 29. 07:20
 4/12 A kérdező kommentje:
Telekom , domino.
2020. szept. 29. 07:23
 5/12 anonim ***** válasza:

A régi telefonnál ez akkor is volt nálam, amikor két hálózat közt (900 és 1800) váltogatott a telefon, az egyiken nem volt soha térerő, a másikon igen. Önkényesen váltogatott a kettő közt... Amikor éppen méltóztatott átváltani hogy ne legyen térerő, akkor nem értek el, amikor pedig visszaváltott, jött az SMS a nem fogadott hívásokról.

Mobilhálózatnál nem tudom lehet -e választani hogy melyikhez csatlakozzon a telefon, vagy esetleg csak a mobilhálózat típusát lehet kiválasztani (3G 4G stb)

2020. szept. 29. 07:34
 6/12 A kérdező kommentje:
4g. :) elvileg 150 méterre van az az izé a frekiváltó vagy mi a szösz.
2020. szept. 29. 08:02
 7/12 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy mivel az ablak átlátszó mindenki azt hiszi olyan könnyű, nyeszle az egész.

Hívtak téged de nem értek el. A Samsung a10 elég olcsó telefon és ilyen esetben egyszerűen nem tudunk mit mondani. Annyiféle lehetséges dolog állhat e mögött. Ha van ilyen ne zavarj vagy blokkoló akkor kapcsold ki a telefon ne legyen lenémítva.

2020. szept. 29. 09:52
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem is szokta

Nem tudom miért

Az utóbbi időben folyton kiadja hogy "sim kártya eltavoltiva" ha újraindutkm jó lesz de folyamatosan ujra megjelenik

Most pl. Nem,és jó de az internet sem működik

Viszont az enyém elég régi már

Nem lehet hogy nálad a sim kártyával van a gond?

2020. szept. 29. 12:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Ja amugy én is domino-s vagyok
2020. szept. 29. 12:55
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

3/10

O az én kutyim is Morzsinak hívták 😩

2020. szept. 29. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!