Van egy telefonom a mobilpalace.hu nevű online GSM-től.
Szoftveresen nem megfelelően működik, szeretném a hibát
jelenteni, de nem lehet őket elérni. Többi lent?
Ha EUban lett véve, gariztatható itthon is. Ha nem, akkor megszívtad.
2019. szept. 17. 09:37
2/15 A kérdező kommentje:
Nem garanciaztathato, ezek valami sufnyi modon hozzattak be, mint kiderult, mert csak abban az esetben garanciaztathato, ha a kulfoldi szamla is megvan. Ujonan lett vasarolva, minden iratom megvan rola, es megsem megyek semmire. Ilyen esetekben lehet feljelentest tenni? Kapasbol azert pl, hogy el a garanciam a gsm-hez is es, hogy megtevesztettek, mivel kulfoldon beaktivalt mobilrol beszelunk.
Face Off Hungary Kft., 2724 Újlengyel, Kossuth u. 102. címre kell visszaküldeni a weboldal alapján a telefont.
Írsz mellé egy kísérő levelet, feladod csomagként és javítják. Vagy ezen a körön már túlvagytok?
2019. szept. 17. 10:04
4/15 A kérdező kommentje:
Addig, amig telefonra, emailre nem valaszolnak, mikor nyitvatartas idoben hivom oket, addig Isten ments postazgatnom a nem kis erteku keszulekemet. Latatlanba nem kuldozgetem a semmire.. Foleg, hogy ilyen megbizhatatlanok. Most olvastam, hogy kényszertörlés alatt áll a cég. Na ilyenkor mi a teendo? Mert a garanciam meg el.
Hol olvastad a kényszertörlést? A cégkivonatban annyi van, hogy illetékességváltás miatt áthelyezték a bp.-i cégbíróságra a céget, működik tovább.
2019. szept. 17. 10:25
6/15 A kérdező kommentje:
Ez nem a hivatalos cégkivonat, az igazságügyi minisztérium adatbázisát itt találod: [link]
Át lett illetékesség változás miatt helyezve a cég, más nem történt vele.
2019. szept. 17. 10:46
A cég pedig nem a Mobilpalace, hanem a Face Off Hungary Kft.
2019. szept. 17. 10:47
Itt van a cégnevük: [link]
Vagy nem ez a cégnév szerepel a számládon mint eladó?
2019. szept. 17. 10:49
10/15 A kérdező kommentje:
Igen, most igy vilagosabb. De ettol eltekintve, en meg most sem vagyok elorebb, nem tudom oket elerni sem, hogy gondom van a toluk vasarolt keszulekkel. Legariztatnam en a gyartonal, de svajcban lett veve a telefon es nincs svajci dokumentacio csak az o jotallasi jegyuk.
Kapcsolódó kérdések: