Hogyan tudom elérni, hogy a Facebook chatben ne legyek online? (wp8)
1. Van egy Windows Phone 8-as telefonom (Nokia 620). Ha használom az integrált csevegőt, akkor sajnos az üzeneteket nem kapom meg akkor, ha olyan ír nekem, akinek a státusza nem online. Ez normális? (Tehát szó szerint csak a chat része működik.)
2. Valamint, ha a telefonom előbb említett integrált csevegőjét használom és szeretnék kijelentkezni, akkor beállítom, hogy "offline", viszont mások továbbra is azt látják, hogy a státuszom online. Csak akkor tűnök el a chat listájukból, ha kikapcsolom a wifi-t, vagy az adatátvitelt a telefonomon. Ez másoknál is jelentkező hiba, vagy csak nálam van valami gond?
3. Másnál működik a facebook alkalmazás (beta) értesítése? Nem jelez a telefonom, és még a csempére sem írja ki, hogy kaptam üzenetet, vagy értesítést.
A válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!