Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Erre nem számítottam...mit...

Erre nem számítottam...mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy Pioneer márkájú autós fejegységem, amire nem lehet bluetoothal csatlakozni, ezért jack kábellel csatlakoztatom a telefonom. Azonban nem rég lett egy Samsung Galaxy S20am és emiatt vettem egy Usb- Jack átalakító... műkődik minden, jól szól, viszont nagyjából 5 percenként, amikor rávan csatlakoztatva a telefon, előhozza a tárcsázót és ha nem nyomok semmit ideig fel is hívja a legutóbb hívott számot

Nem találtam rá semmit eddig

Mit tegyek?

2020. aug. 27. 08:11
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
FM transmitter nem lenne jó neked? 5000 forintért már a komolyabbakat kapod, aztán nem kell jack dugózni meg szenvedni ilyen dolgokkal.
2020. aug. 27. 08:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Jack dugóval meg nem kell transmitterezni meg szenvedni ilyen dolgokkal.

Nyilván az van, hogy a jack aljzat 4 felé osztott, a dugó gnd-je meg kontakthibás.

2020. aug. 27. 09:33
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
2: Ha ilyen szükségmegoldáshoz kell folyamodni, akkor inkább az FM transmitter. Az mitől szenvedés? Onnantól kezdve, hogy ráadtad a gyújtást az autóra, 2 másodperc alatt csatlakozik a telefonhoz bluetoothon, a telefon felismeri, hogy autóban van, magától indítja a spotify-t, hamarabb elindul a zene, mint hogy el tudnál indulni az autóval, hozzá se kell nyúlni. Ebben mi a szenvedés azon kívül, hogy egyszer be kell dugni a szivargyújtóba a transmittert?
2020. aug. 27. 09:37
 4/7 A kérdező kommentje:

Uraim!

Valami beállítás vagy ehhez hasonló nincs? Eddig sem azt nem tudtam meg, mitől van, sem azt, hogy mi a megoldás

Különben meg van transmitterem, de a hangrendszer beszerelésekor a szivargyújtó áramellátása elromlott és a rádió sem gyújtásra indul, hanem az aksira van rákötve

2020. aug. 28. 06:53
 5/7 anonim ***** válasza:

"Nyilván az van, hogy a jack aljzat 4 felé osztott, a dugó gnd-je meg kontakthibás."

Ebben mi a nem egyértelmű?

2020. aug. 28. 12:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Vártam volna valami magyarázatot, hogy ez mit jelent. És attól hogy kontakthibás, miért a tárcsázót hozza be és miért kezd el hívni?
2020. aug. 28. 18:12
 7/7 A kérdező kommentje:
És azt hozzátenném, hogy a régi telefonomnál nincs ilyen gond, ott ugye van Jack csatlakozó.
2020. aug. 28. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!