Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vettem egy telefont, de nem...

Vettem egy telefont, de nem azt kaptam, amire számítottam. Lenne értelme panaszt tenni?

Figyelt kérdés
A készülék neve Concorde Smartphone Arc, és ahogy néztem róla az adatokat,viszonylag jónak tűnt. Főként a kamerája miatt vettem. Mindenhol úgy tüntették föl, hogy 5 megapixeles előlapi és 8 megapixeles hátlapi kamerával rendelkezik. Mikor kipróbáltam már gyanús volt, hogy meg sem közelíti az 5 illetve 8 megapixelt.Belenéztem a használati útmutatóba, és egyből szemet szúrt,hogy átvágtak vele, mert az előlapi kamera 1,9 a hátlapi pedig 5,3 megapixeles. Az oldaláról sajnos lepattant a szegélyezés egy darabja, és néha csak úgy magától kikapcsol, ezért azon gondolkoztam,hogy beadom szervizbe. A garancia még érvényes, így valószínűleg egy fillérembe se kerülne. De ha panaszt tennék a megtévesztő leírás miatt,akkor tudnának vele kezdeni valamit?

#telefon #kamera #Concorde Smartphone Arc
2016. márc. 16. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:
50%

Azt mondanák, "bocs, elírtuk, majd legközelebb vigyázunk".

Jó ha tudod, hogy a kép minőségének nem a felbontás a függvénye. A megapixel száma azt adja meg, mekkora a kép mérete, nem azt hogy a több szebb, hanem hogy nagyobb. A full HD felbontás 1,8 megapixel, és nem attól "szép" hogy nagy a felbontása, hanem hogy milyen eszközzel rögzítették a képet. A telefonokba pedig a legegyszerűbb optikák vannak, amik jól megvilágított közegben "szép" - tűrhető - (és nagy) képeket csinálnak.

2016. márc. 16. 17:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez egy magyar gyártó, mindenképpen kérdezz rá náluk, hogy miért tér el a weboldalon és a manualban a specifikáció.

Egyébként mekkora képet csinál a gép?

2016. márc. 17. 00:48
 3/3 anonim ***** válasza:
A fogyasztóvédelem álláspontja szerint igen, tehetsz panaszt.
2016. márc. 17. 05:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!