Szerintetek ki fog még jönni Fifa 18 Xbox360 konzolra? Már régebbi konzol ez. Fifa 17 kijött, de jobbra számitottam.
Talán kijön, de egyáltalán nem biztos. Már a FIFA17 is úgy jött ki, hogy a nagy része hiányzott belőle, pl a Journey mód ami csak új gépeken (Xbox One, PS4) volt.
Ha tudsz venni akkor mindenképp ajánlanám, mert új játék már csak arra jön ki és lejátszik egy csomó 360as játékot is (folyton bővítenek egy listát) [link] amin rajta van.
Ha szereted az EA játékokat akkor Xbox Oneon van egy olyan, hogy EA Access. Évi 6000Ft (csak bankkártyával lehet rá előfizetni) és cserébe egy csomó teljes EA játékkal játszhatsz ingyen amíg előfizető vagy. Ahhoz is mindig adnak hozzá újakat. Gyakorlatilag a legújabb játékok kivételével minden benne van: [link]
jó kérdés. szerintem még ki fog jönni, de ahogy előttem is írták, egyre jobban le lesz butítva, nem pazarolnak már rá időd.
ha van rá kereted, akkor mindenképpen most érdemes venni, 100ért olyat kapsz, amihez eredeti fifa is van.
a másik dolog, hogy most még el tudod adni a 360-at, jövőre már nem biztos hogy megveszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!