Mit nem számítottam bele az árba? Tényleg ilyen olcsó az iPhone az USA-ban?
Eléggé lesokkolt, mikor azt láttam, hogy az apple oldalán egy 16GB-os iphone 4S potom 200$-ba kerül. (Nem terveztem a vásárlását, csak érdekel az apple, meg hasonló)... és hát ez a 200 dollár, hát... 45 ezer forint... mi az, amit nem számítottam bele az árba? Mert pl. eBay-en is 500$ körül vannak, itt ugye 190 ezer forint, angliában 500Font... szóval, azért, most ez tényleg ennyire poén...? 45 ezer forint, az a "drága" iPhone az USA-ban??? Igazság szerint, gondolom, ha kiszámolnánk, hogy vám, meg adó, még mindig bőőven 190 ezer forint alatt lenne.
Mondjuk, ha tényleg csak ennyibe kerül, lehet, hogy simán megérné pár külföldi ismerőssel behozatni 1-et. Sőt... biztos is! ;)
$199
Amit nem számoltál bele:
- szolgáltató függő
- havidíja van több éven keresztül
- csak amerikai állampolgár veheti meg
azt em számítottad bele, hogy előfizetéssel ennyi.
itt válassz ki egy színt és menj rá arra, hogy: Or get iphone unlocked and contact free
Máris megfogod látni, hogy 649 dollárba kerül.
Olvasd tovább... annyiért elhozhatod előfizetéssel...
T-mobiletól is elhozhatod 19 900FT-ért már... a 16GB-os 4S-t
Egy újszülöttnek minden vicc új.
Ezt a kérdést gyakran beírják kb 10-12 évesek akik az angolból még csak a dollár jelet ismerik meg az iPhone-t.
A 'One-two-three years contract' az előfizut jelenti.
Ha megérné onnan hozni, akkor itt senki sem venne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!