Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont érdemes...

Milyen telefont érdemes választanom? Hány megapixeles kamera számít jónak?

Figyelt kérdés

Ma néztem telefonokat az üzletben, olyat szeretnék, aminek jó a kamerája. Az a jó ha kevés vagy ha sok megapixeles ? (Bocsánat ha ez nagyon egyértelmű, de én nem értek ezekhez). Volt ami pl 13 megapixeles, volt ami 64. Pl az Iphone 6s-re 12-t írtak, úgy tudom, annak jó a kamerája, de akkor ehez viszonyítva a 64 pl elég sok.

Illetve a Sony Xperia, és LG telefonok milyenek? Most itt az újabbakra gondolok, amik az elmúlt 1-2 évben jöttek ki. (Iphonet, Samsungot nem szeretnék)

2020. aug. 19. 23:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Motorola one zoom vs Galaxy note 10 plus [link]
2020. aug. 23. 05:26
 12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, ez jónak tűnik amit linkeltél :)
2020. aug. 24. 01:47
 13/14 anonim válasza:
Várd meg a Iphon 12 őt megéri😀
2020. aug. 26. 21:20
 14/14 anonim ***** válasza:

A pixel mit határozna meg, azt hogy országot átszelő lepedőre akarsz képet a 40 megapixellel? Mert alapjába semmi mást nem határoz meg...

Pl a Sony XZ3 egy kamerás rendszere jobb képet csinál, mint a kategória társa Huawei 4 kamerával... Nem egy teszt készült róla, és a Sony 19 megapixeles... Vehetsz te 150 megapixeles telefont is 6 kamerával, ha a szenzorok hulladékok benne, annyit nem fognak érni mint egy egy kamerás 19 megapixeles pl, ami rendes szenzorral van ellátva...

2020. szept. 17. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!