Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes ezt a mobilnetet...

Érdemes ezt a mobilnetet választanom?

Figyelt kérdés

[link]

Csak neteznék sms,hívás nem kell azt sose használom.

És mi a különbség a 6490Ft/hó és a 7658Ft/hó-s internetek között? Az utóbbi osztható?

2019. jan. 25. 20:09
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és korlátlan kell
2019. jan. 25. 20:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Az olcsóbbik ÁFÁs adószámmal rendelkező vállakozásoknak van. Nem neked.

A drágábbik mindenkinek, azért drágább mert abba benne van az ÁFA is. Osztható, de ez le volt írva. Talán normálisan el kellett volna olvasni...

2019. jan. 25. 20:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha csak netezésre használnád, akkor ennél olcsóbbat - bár nem korlátlant - is találsz a piacon. De hát csak netezéshez nem is biztos, hogy kell a korlátlan.
2019. jan. 25. 20:22
 4/5 A kérdező kommentje:

"Talán normálisan el kellett volna olvasni..."

Hallásérült vagyok, ezért hiába olvasom el nem értem a szöveget. Egyébként köszi az árkülönbségi infót! :)

3# én játékra is használnám a netet azért szeretnék korlátlan netet. Sok netet fogyasztok. Melyik jobb ezek(en) kívűl? Melyik az olcsóbb?

2019. jan. 25. 20:34
 5/5 A kérdező kommentje:

[link]

Esetleg a 100GB? Az mire elég?

UPC nél is néztem de nem mutat semmi ajánlatot mert annyit ír, hogy "Mobilnet USB modem nélkül" aztán ennyi eltűnik.. (igen tagja vagyunk az UPC nek) pedig gondolom ott jó ajánlatok lehetnek.

2019. jan. 25. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!