Hogy tudom elrejteni a „Fájlok” mappában a képeket, videókat, mappákat?
Figyelt kérdés
A telefonon (Huawei P8Lite) nagy örömömre látom, hogy a Galériában el lehet rejteni a képeket, videókat, mappákat. Sajnos a „Fájlok” mappában minden elrejtett kép, videó, mappa látszik. Nem sok értelme van akkor a Galériás elrejtésnek, ha a „Fájlok” mappában lehet látni a rejtett dolgokat is. Hogy tudom elrejteni a „Fájlok” mappában is azokat?2020. aug. 11. 19:49
1/2 anonim válasza:
Írj a fájlnév elé egy pontot. Bizonyos rendszereken ez működik, de nem biztos.
Hogy vissza hogy keríted az egy másik dolog...
2/2 Alex Fly válasza:
P8 esetén nem tudom, de a Mate 10 Pro fájlkezelőjében van egy olyan ikon, hogy "széf".
Ez egy, csak kóddal vagy ujjlenyomattal elérhető tárterület, ami alapesetben nem jelenik meg. De ha igen, akkor sincs gond; a széf mindent titkosítva tárol, azaz a megnyitásukhoz szükség van a kódra/ujjlenyomatra, ennek hiányában csak egy értelmetlen/értelmezhetetlen karakterhalmaz lesz az eredmény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!