Reklám mentes Youtube app iOS-re? Mi lehet ez?
Bátyámnak is iphone-ja van, neki 7 Plus, nekem X.
Neki sincs jailbreak-elve meg nekem sem. Valamit bütykölt pc-n keresztül, és már egy ideje valami olyan Youtube app van neki amiben nincs reklám, megy tovább a zene a háttérben ha mást megnyit, és a képernyőt is le tudja zárni. Ugyan így a Spotify is megy neki reklámok nélkül.
Nem hajlandó nekem megcsinálni és elmondani sem hogy csinálta, nem vagyunk valami jóban mostanában.
Szerintetek hogy csinálta meg? Elég zavaró hogy nem tudom lezárni a képernyőt zenehallgatás közben.
Szia,
Én az iPlay Music nevű appot használom :)
Szia!
Az Androidhoz hasonlóan, az IPhone-okra is fel lehet telepíteni tört alkalmazásokat.
Igaz, kicsit bonyolultabb, mint Androidra, de fel lehet.
Amit a bátyád használ a YouTube-hoz, az valószínűleg a Cercube, vagy a YouTube ++. Ezek ugyan úgy néznek ki, mint az eredeti YouTube alkalmazás, de módosítva vannak. Tehát engedélyezve vannak a fizetős szolgáltatások (Le vannak tiltva a reklámok, lezárt képernyővel is megy, és le lehet tölteni a videókat az alkalmazáson keresztül).
Ugyan ez a helyzet a Spotify-al. Spotify ++.
És van még nagyon sok módosított alkalmazás (Facebook ++, TikTok ++, Instagram ++, Tinder ++, Twitter ++, Deezer ++, és még rengeteg, aminek a neve eltérhet a ++-tól)
Ezeknek a módosított alkalmazásoknak az a céljuk, hogy a felhasználók ingyen hozzájuthassanak ahhoz, amiért normális esetben fizetni kellene.
Egy .IPA fájlt kell letölteni a számítógépre, ez az alkalmazás telepítője (Olyan, mint Androidon az .APK). Ezután egy speciális program segítségével fel kell telepíteni az alkalmazást a telefonra.
vagy csak egyszerűen előfizetett a YouTube Premiumra:
"Hirdetésmentes YouTube és YouTube Music, offline és a háttérben is"
1 hónapos díjmentes próbaidőszak • Ezt követően 1 790,00 Ft/hó
Tanulói • 1 hónapos díjmentes próbaidőszak • Ezt követően 1 090,00 Ft/hó
Családi tagság • 1 hónapos díjmentes próbaidőszak • Ezt követően 2 690,00 Ft/hó
Akár 5 (13 év feletti) családtagot is hozzáadhatsz ugyanabból a háztartásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!