Van-e olyan Youtube app Androidra (3rd party nyilván. ) ami engedi, hogy lezárt kijelzővel, netán reklámok nélkül játsszak le Youtube videókat a telón?
Félreértés ne essék, nem a reklámokkal van nekem bajom. Feltéve, ha lenne a Youtubenak egy fizetős alkalmazása, amiben nem lennének idegesítő reklámok.. DE NINCS! Pedig én megvenném, kifizetném, még ha 10 ezer ft-ba kerülne, akkor is! Viszont égető problémát okoznak nekem a reklámok és mivel nincs rá fizetős, legális megoldás, így muszáj leszek kijátszani a rendszert.
Milyen bevált megoldás van ezekre és hogyan lehet megcsinálni?
De van ilyen szolgáltatása a yt-nek.
Van...
"A YouTube Red nem áll rendelkezésre a következő országban: Magyarország,"
Androidon xposed-del működik. Van hozzá reklám blokkoló modul és háttérben lejátszás modul is.
Viszont root kell hozzá.
Én ezt használom már nagyon régóta.
1. rootolod a telót
2. xposed-et telepíted
3. xposedben feltelepíted a youtube adaway-t és a youtube background play-t.
Én ezt használom: [link]
Amikor simán apk-ként telepítettem a rendes Youtube mellé, nem működött az Előzmények. Most, hogy letöröltem a gyári YT-ot (root kell hozzá) és TWRP-ből felflasheltem a iytbp-t, tökéletesen működik az előzmények is.
Itthon nincs Youtube red, pedig az megoldaná a problémád. VPN-el használni meg körülményes.
A reklámok ellen esetleg valami blokkoló?
A lezárt kijelző melletti lejátszásra pedig minden mobiltelefonon ott a szükséges app.
A neve: Chrome.
Utolsó! Ezer köszönet! A tiéd rootolás nélkül is megy, bevált, tényleg működik! Király!
(A többi válaszolónak is köszönöm azért :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!