Android, Youtube reklámok letiltása?
Figyelt kérdés
Kikészít az a szemét erőszakos Old Spice reklám, minden második videónál az arcomba tolja magát. Meg lehet oldani valahogy, XPosed nélkül? (Lollipopra tudtommal még nincs)
Rootolt vagyok am.
2015. jún. 29. 00:24
1/8 anonim válasza:
Millió és egy kérdés van ebben a témában, csak keresni kell a választ. Amúgy érdekes, hogy rootolt vagy, de erről nem tudsz.
Én az adblock plust ajánlom. Vannak más megoldások is, majd mások ajánlanak mást.
2/8 A kérdező kommentje:
Na igen, azt nem tettem hozzá, hogy nem szeretném ha a háttérben kell futtatnom az abp-t, mert onnantól már nem éri meg ha cserébe megkajolja a ramomat. Ami kéne, az valami patch/mod a YThoz, ami kiveszi az appból a hirdetés funkciót.
2015. jún. 29. 00:39
3/8 anonim válasza:
Én az AdAway alkalmazást használom. Nem fut a háttárben, a hosts fájlt írja át. Múltkor kicsit megijedtem, mert a Youtube-on a videó előtt megjelent egy reklám, de azóta sem volt ilyen. Böngészőtől függetlenül az oldalak néhány kivétellel reklámmentesek, mint ahogyan a használt alkalmazások is.
4/8 A kérdező kommentje:
Hello, kipróbáltam, sajna nem működött, még a YT adatait is töröltem, reboot meg minden megvolt, továbbra is ott a reklám. A hosts fájlba szerintem nem elég belenyúlni ehhez, mádhogy kapja az app a hirdetéseket.
2015. jún. 29. 15:02
5/8 anonim válasza:
Akkor az alkalmazások között keress Google beállításokat, egy fogaskerék az ikonja, benne g betűvel. Itt a hirdetéseken belül tegyél pipát az érdeklődésen alapuló hirdetések letiltása elé.
6/8 A kérdező kommentje:
ugyanez, de most 3x kaptam hirdetést egymás után :(
2015. jún. 29. 19:19
8/8 nonoka1990 válasza:
YouTube vanced keres rá googlén ez a legjobb megoldás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!