A sony vegas pro 12- ből hogy szedjem ki a reklámot? (további lent)
Figyelt kérdés
Tudom most nagyon retardáltnak fogtok nézni, de nem vagyok valami jó angolból és nem tudtam végig olvasni a feltételeket vagy miket stb... Mindig a videómba, betesz magáról reklámot (úgy értem pl a sarkába kiírja hogy made with sony vegas pro 12). Mit tehetnék ellene???2015. nov. 17. 12:29
1/5 Tengor válasza:
Vásárold meg és eltűnik a vízjel.
2/5 A kérdező kommentje:
Csak úgy lehet? >< Nincs olyan amiért nem kell pénzt fizetni? *nemár*
2015. nov. 17. 12:32
3/5 Tengor válasza:
A levegőért talán még nem kell.
A Sony Vegas nem egy 4 soros hello world, sok ember sokáig dolgozott, hogy használhasd. Ők sem kapták ingyen a párizsit a boltban, szóval érthető, ha nincs ingyen.
4/5 anonim válasza:
Első opció-megvásárlod.
Második opció-amiről nem beszélünk Gyakorikérdéseken.
Használj ingyenes videószerkesztőt, a májnkráft gémpléjekhez meg aszkefem válaszokhoz az is jó.
5/5 A kérdező kommentje:
Na és melyik az ami full ingyenes??? Már letöltöttem a lehető legtöbb ilyet és semelyik se volt jó. (amúgy nem pont gameplayekhez hanem sajátnak de az most mindegy) az a lényeg: egymás mellé vágni pár videót xd
2015. nov. 18. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!