Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy ne lépjek be folyton...

Hogy ne lépjek be folyton véletlenül a messenger videochatbe?

Figyelt kérdés

Csoportokra vagyunk osztva, és az osztálycsoportból csak bizonyos embereknek kell csatlakoznia. Én már kétszer beléptem ma nem a saját csoportomba. Le van zárolva a telefonomon a messenger és ha rányomok az értesítésre, amikor még csak azt látom,hogy értesítés a messengerről és feloldom ujjlenyomattal, akkor rögtön bedob a videochatbe, nem kérdi meg, hogy akarok e csatlakozni. És én ezt néha elfelejtem és csak megnyitnám az értesítést, és...

Szóvak mit kéne csinálnom? Csak az a lehetőségem van, hogy leveszem az alkalmazászárat, vagy nem nyúlok a telefonhoz?

Köszönöm szépen, ha válaszolsz!

2020. máj. 20. 09:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ez mennyire működőképes csak egy ötlet. Gondolom tudjatok hogy mondjuk 2kor kell belépni az a csoportnak de te b vagy.

Lépj be mondjuk fel2kor és nemitsd le a beszélgetést pár órára amíg tudod hogy nem lesz benne érdemleges info.

2020. máj. 20. 10:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem, ez így nem hiszem, hogy működne, ha jól értelmezem, amit írtál. Azért köszi a választ! Értékelem
2020. máj. 20. 10:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Na most beléptem harmadjára. Nagyon gáz. Nekem már volt órám. Most újabb csoport van.
2020. máj. 20. 10:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt még nem próbáltad, hogy nem böksz rá zárolt képernyőn az értesítésre, hanem előbb feloldod a telót, aztán lehúzod az értesítési panelt, majd ha ott látod, hogy az adott értesítés az a bizonyos videochat, akkor kidobod az értesítést jobbra húzással?
2020. máj. 20. 13:22
 5/5 A kérdező kommentje:

Amúgy nem látom előre, hogy videochat e, csak azt, hogy messenger értesítés, és próbálom úgy, hogy megnyitom rendesen a messengert, nem pedig úgy, ogy az értesítésre nyomok rá. Az úgy jó, csak néha elfelejtem és rányomok az értesítésre. Az értesítést ha oldalra húzom, akkor is visszajön, ha csatlakozik valaki a chathez, vagy ilyesmi.

Szerintem nem lesz megoldás erre, max, ha leveszem az alkalmazászárat.

De azért köszönöm a választ! Értékelem

2020. máj. 20. 13:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!