Miért csak akkor kapom meg a szöveges üzenetet amikor csatlakozok az internetté a telefonommal? Bővebben lent! 23/F
Szombat este történt
Biciklizni voltam a barátommal. 4 órakor indultunk. Este 10-kor értünk haza. Ezidő alatt a 6 órahossza alatt nem voltam csatlakozva az internethez semmiféle módon sem. Amikor haza értem és felkapcsolódtam az internetre: na akkor kaptam meg 1 szöveges üzenetet amit 8 órakor írtak nekem. Ez kb fél éve van. Fél évvel ezelőtt még internetkapcsolat nélkül is megkaptam a szöveges üzeneteket
Masik dolog: Biciklizés közben amikor megálltunk telefonon beszéltem egyik ismerősömmel. Eközben valahogy valamikor hívott másik barátom. De a telefonon ezt sem jelezte ki. Hanem este amikor haza értem akkor láttam hogy írt nekem hohy ekkor hívott és miért nem vettem neki fel. Megnéztem és pont akkor hívott amikor mással telefonáltam. Régebben amikor így hívtak akkor a telefonom kijelezte hogy hívnak és vagy felveszem vagy elutasítom. Azóta sincs másik telefonom és semmit sem állítottam rajta. Miket és hol állítsak vagy nézzek meg, hogy ez a 2 dolog a régi megszokott módon működjön?
##002#
Írd be mintha fel akarnád hívni ezt a számot, és nyomj hívásindítást.
20-as! Mit jelent az a Hard Reset 1 telefonnál?
21-es! Megtörtént. Ezt írta ki:
"Hívásátirányítás.
Mind.
A törlés sikeres volt."
Ezt a 3 kifejezést írta ki egymás alá. És ettől mi történt?
A hard reset mondhatni a gyári visszaállítást jelenti.
Szerinted nincs olyan probléma amit csak gyárizással lehet megoldani? :D
De, mint írtam, sok sikert a hőn vágyott beállításod megtalálásához.
24:
Attól még írhattad volna, hogy megvolt vagy sem, bizonyos szempontból érdekes lett volna.
De ha ez a hozzáállás (leminősítés, "betegezés"), akkor nekem már nem is kell tovább gondolkodni a további lehetőségeken.
Gondolom, amikor majd mégis csak az fog segíteni, nem fogsz elnézést kérni a fentiekért.
"És ettől mi történt?"
Most teszteld le hogy ha telefonálsz, és hívnak, akkor az történik-e amit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!