Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért csak akkor kapom meg a...

Miért csak akkor kapom meg a szöveges üzenetet amikor csatlakozok az internetté a telefonommal? Bővebben lent! 23/F

Figyelt kérdés

Szombat este történt

Biciklizni voltam a barátommal. 4 órakor indultunk. Este 10-kor értünk haza. Ezidő alatt a 6 órahossza alatt nem voltam csatlakozva az internethez semmiféle módon sem. Amikor haza értem és felkapcsolódtam az internetre: na akkor kaptam meg 1 szöveges üzenetet amit 8 órakor írtak nekem. Ez kb fél éve van. Fél évvel ezelőtt még internetkapcsolat nélkül is megkaptam a szöveges üzeneteket

Masik dolog: Biciklizés közben amikor megálltunk telefonon beszéltem egyik ismerősömmel. Eközben valahogy valamikor hívott másik barátom. De a telefonon ezt sem jelezte ki. Hanem este amikor haza értem akkor láttam hogy írt nekem hohy ekkor hívott és miért nem vettem neki fel. Megnéztem és pont akkor hívott amikor mással telefonáltam. Régebben amikor így hívtak akkor a telefonom kijelezte hogy hívnak és vagy felveszem vagy elutasítom. Azóta sincs másik telefonom és semmit sem állítottam rajta. Miket és hol állítsak vagy nézzek meg, hogy ez a 2 dolog a régi megszokott módon működjön?

2020. máj. 18. 08:32
 171/213 anonim ***** válasza:
88%
Hát amikor kiírtad a kínod legelőször az oldalra, akkor még lehet zöld kéz volt itt, de eltelt azóta közel 1 év, azóta zöld pipa van. De a kínod azóta se tudtad megoldani. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2021. márc. 15. 13:02
 172/213 anonim ***** válasza:
100%

"17 oldalból 7 segítő válasz sincs."

Dehogy nincs.

Sőt, amiket privátban írtam csak én, az is itt több oldalt tenne ki...

Persze utána azt írtad, miután kérdeztem, megoldotta -e, hogy igen... Aztán kezdted újra privátban is... Aztán rávettelek, hogy ne privátban próbáljuk a problémádat megoldani, hátha mások is tudnak segíteni, mivel nem igazán volt annyi időm, hogy egyfolytában a Te kérdéseddel foglalkozzak csak...

Utána már nyílvánosan is leírtam ugyanazokat többször is, amire már nyílvánosan is azt írtad, megoldotta a problémát... Mindez csak az interneten érkező "SMS" -ekre adott válaszaim... De a többi gondodra is próbáltam ugyanúgy többször is segítséget adni... Azok közt is volt olyan, amire azt mondtad, megoldotta a gondod. ... Aztán kezded elölről az egészet...

Illetve:

Mások is leírták többször is a segítő válaszokat, azokra is írtad, hogy segített, majd azok után is kezdted elölről a problémáidat.

...

Mindezek után hogy segítsen bárki is, ha egyik megoldás sem segít neked valamilyen oknál fogva?

Újra és újra előjönnek ugyanazok a gondok. Újra és újra megkaptad ugyanazokat a segítségeket. Utána mégis idővel ugyanott tartasz...

Vajon kivel/mivel lehet itt akkor gond?

Csak segítő válaszokat vársz?

Már megkaptad őket több felhasználótól is. Olvasd vissza a kommenteket, illetve keresd vissza a privát üzeneteket... Ja, jut eszembe: Te azokat szépen törölted rögtön olvasás után, ezért kellett privátban is többször leírnom (utána már csak bemásolni) ugyanazokat a válaszokat.

Szerintem segítettünk eleget, de van akin nem lehet...

2021. márc. 15. 16:07
 173/213 anonim ***** válasza:
88%

"Foggyosok meg ne szemeteljenek ide!!!"

Hát de te is ide írsz!

Ha neked lehet, másnak is.

2021. márc. 15. 16:26
 174/213 A kérdező kommentje:
#172 te 1 normális és értelmes ember vagy ezért veled beszélgetek. Mint mondtam a hívásvárakoztatás magától vissza kapcsolódott ki. Bekapcsoltam és utána 2 napra rá újra kikapcsolt.
2021. márc. 16. 11:01
 175/213 anonim ***** válasza:
89%

Itt mindenki normális igazából, csak te nem.

Fogd fel, elég ránézni arra, hogy 18 oldalon át ecsetelik neked a megoldást, de olyan síkidom vagy, hogy ez sem segít rajtad. lulw

2021. márc. 16. 11:03
 176/213 anonim ***** válasza:
100%

A hívásvárakoztatás egy hálózati szolgáltatás. Magától biztosan nem kapcsolódik ki...

*43*#

A fenti USSD kóddal bekapcsolható. Pötyögd be tárcsázóba, aztán hívás gomb (mintha csak egy telefonszámot próbálnál felhívni).

Kikapcsoláshoz (ami gondolom neked nem kell, de azért leírom, hátha másnak pont ez kell):

#43##

Állapot lekérdezéshez (hogy kideríthesse bárki, be van -e kapcsolva):

*#43#

(Mindezt csak azért részletezem, mert ez a szolgáltatás USSD kóddal kissé eltérően kapcsolható ki/be, mint a legtöbb USSD kóddal kapcsolható szolgáltatás.)

2021. márc. 16. 12:37
 177/213 A kérdező kommentje:
Utolsó! Értem. Én ilyen kóddal biztosan nem kapcsoltam ki. Mivel eddig nem is tudtam róla. De most már be tudom kapcsolni hogyha bármikor kikapcsolódna.
2021. márc. 16. 12:42
 178/213 anonim ***** válasza:
100%

Éppen azért írtam USSD kódot, mert ez (viszonylag) egyszerű, nem kell a készülék menüjében (vagy bárhol máshol) babrálni, így kicsi az esélye, hogy valamit elállítasz (akár akaratlanul is), illetve ha gyakran adódna gond azzal, hogy ők nélkül kikapcsolódik, talán a névjegyzékbe elmentve sokat segíthet. Hiszen ha el van mentve, csak kikeresed és ahogy egy telefonszám esetén tennéd "felhívod" és be is kapcsoltad újra.

Persze ehhez a bekapcsoláshoz szükséges USSD kódot kell elmenteni a névjegyzékbe...

2021. márc. 16. 13:09
 179/213 anonim ***** válasza:
100%

*...illetve ha gyakran adódna gond azzal, hogy OK nélkül kikapcsolódik...

(autocorrect... mindig akkor javít, amikor nem kéne... Bocsánat!)

2021. márc. 16. 13:11
 180/213 A kérdező kommentje:
Értelek. Ez igaz! Hátha nem kapcsolódik ki soha többet!!!
2021. márc. 16. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!