Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért csak akkor kapom meg a...

Miért csak akkor kapom meg a szöveges üzenetet amikor csatlakozok az internetté a telefonommal? Bővebben lent! 23/F

Figyelt kérdés

Szombat este történt

Biciklizni voltam a barátommal. 4 órakor indultunk. Este 10-kor értünk haza. Ezidő alatt a 6 órahossza alatt nem voltam csatlakozva az internethez semmiféle módon sem. Amikor haza értem és felkapcsolódtam az internetre: na akkor kaptam meg 1 szöveges üzenetet amit 8 órakor írtak nekem. Ez kb fél éve van. Fél évvel ezelőtt még internetkapcsolat nélkül is megkaptam a szöveges üzeneteket

Masik dolog: Biciklizés közben amikor megálltunk telefonon beszéltem egyik ismerősömmel. Eközben valahogy valamikor hívott másik barátom. De a telefonon ezt sem jelezte ki. Hanem este amikor haza értem akkor láttam hogy írt nekem hohy ekkor hívott és miért nem vettem neki fel. Megnéztem és pont akkor hívott amikor mással telefonáltam. Régebben amikor így hívtak akkor a telefonom kijelezte hogy hívnak és vagy felveszem vagy elutasítom. Azóta sincs másik telefonom és semmit sem állítottam rajta. Miket és hol állítsak vagy nézzek meg, hogy ez a 2 dolog a régi megszokott módon működjön?

2020. máj. 18. 08:32
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/213 anonim ***** válasza:
88%
#119 #120 Én biztos vagyok benne, hogy trollkodik, mert mégegy ilyen analfabéta nem létezhet, mint a kérdező.
2021. febr. 16. 12:28
 122/213 anonim ***** válasza:
88%

Mi vagyunk az eszetlen barmok, miközben ez nem tud megoldani egy nem is olyan nagy gondot közel 1 év alatt... :DDDDD

Bakker, kiégek teljesen.

2021. febr. 16. 12:36
 123/213 anonim ***** válasza:
88%

122: Kikérem magamnak, hogy eszetlen barom lennék, amikor te egy év alatt nem tudtál megoldani egy két lépéses problémát. Nem mellesleg esztelennek mondják, szóval még fogalmazásból sem vagy túl jeles.

Ha viszont komolyan nem vagy troll, akkor sürgősen szerezz be magadnak egy nyomógombos telefont és messziről kerüld el a technikát.

2021. febr. 16. 12:44
 124/213 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem én bejelentem a kérdésed, mert mindenkivel tiszteletlenül beszélsz.
2021. febr. 16. 12:50
 125/213 A kérdező kommentje:
😂🤣😅 Óvodás vagy nagyon! Menj árulkodj az óvónőnek!!! 😂🤣😅
2021. febr. 16. 13:02
 126/213 anonim ***** válasza:
92%
És ezek után gondoljuk azt, hogy nem troll... Erre veri a kis gilisztáját, hogy szórakozik valami - talán nem is létező - problémával egy weboldalon. Hova fajul az emberiség 🤣🤣🤣
2021. febr. 16. 13:25
 127/213 anonim ***** válasza:
88%
és akkor szerintem ez lenne az a pont, hogy megkérjük a kedves adminokat hogy zárolják már a kérdést, mert mi hiába javaslunk megoldást, a kérdező nem akarja vagy nem jó neki, így a kérdésre válaszolni is teljesen értelmetlen
2021. febr. 16. 13:27
 128/213 A kérdező kommentje:
Utolsó! Te mégis miről beszélsz? Olvass már vissza pár oldalt! Nézd már meg mennyi mindent megcsináltam a javaslatok közül!!! Tudjad már, hogy melyik filmet nézed aztán dumálj...
2021. febr. 16. 13:41
 129/213 anonim ***** válasza:
90%

128: Utoljára leírom neked a megoldást lépésről lépésre.

1: Kinyitod a mama fiókját

2: Előveszed belőle a legrégibb nyomógombos mobiltelefont

3: Berakod a sim kártyát, feltöltöd, bekapcsolod

4: Kiloggolsz az internetről, és soha többet nem mész a közelébe.

NAGYON SZÍVESEN!

2021. febr. 16. 13:48
 130/213 anonim ***** válasza:
82%

Azt a filmet nézzük, amiben egy birka nem tudja megoldani a kínját 1 év alatt sem.

Szerintem a #118-as válaszban részletesen leírta a válaszoló a helyzetedet, hozzáállásod és miegymást. Így ezek után mélyen elnyomnám magam.

2021. febr. 16. 13:49
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!