Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nincs az új iPhine...

Miért nincs az új iPhine SE-ben FM rádió?

Figyelt kérdés

Végre kijön egy iphone viszonylag normális árral, erre látom, hogy ebben sincs FM-rádió. Szerintem jogos a kérdés, hogy MI A TÚRÓÉRT NEM?? Felrobban a Nap, ha beleteszik?

Csak összehasonlításképp, a legeslegolcsóbb okostelefonba, a 9500 Ft-os iLike X1-be sikerült tenni rádiót. Aki nem hiszi, nézze meg: [link]

2020. máj. 14. 14:26
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Hogyne, persze. Nyilván ezért van az országos rádióknak 1 000 000 fő feletti napi hallgatottságuk.
2020. máj. 15. 21:15
 42/45 anonim ***** válasza:
68%
Igen, sokan használnak AUTÓBAN rádiót, mert nincs más.
2020. máj. 15. 23:44
 43/45 A kérdező kommentje:

"mert nincs más"

Ha nagyon akarná, Bluetooth-szal, vagy ha nincs, AUX kábellel kihangosíthatná a Szpotifályt.

2020. máj. 15. 23:49
 44/45 anonim ***** válasza:
53%

A mi kocsinkban se bluetooth, se aux.

Pedig 10 éves.

Na?

2020. máj. 16. 00:19
 45/45 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem is fm rádiót de dab rádiót tehettek volna.

Engem jobban aggaszt hogy nem 5g-s mobilhálózata van.

Amúgy elég problémás az fm rádió főleg ha az egész világra adják el. Mert nem csak fm frekvencia van japánban jp frekvencia ott van az 1-40 am a 41-112 am ez már sok helyet foglal el.24 sáv hogy mindenhol használható legyen nem beszélve hogy hamarosan megszűnik a földi sugárzású rádió és leváltja a digitális dab rádió. Délmagyarországon már vannak adók.

Én ha telefont terveznék nem tennék fm rádiót a telefonomba. Bár a padfone2 van és használom. De nem kizárt hogy majd lehet kapni fm rádiós tokot iphone-ra.

2020. máj. 16. 01:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!