Miért nincs az új iPhine SE-ben FM rádió?
Végre kijön egy iphone viszonylag normális árral, erre látom, hogy ebben sincs FM-rádió. Szerintem jogos a kérdés, hogy MI A TÚRÓÉRT NEM?? Felrobban a Nap, ha beleteszik?
Csak összehasonlításképp, a legeslegolcsóbb okostelefonba, a 9500 Ft-os iLike X1-be sikerült tenni rádiót. Aki nem hiszi, nézze meg: [link]
"mert nincs más"
Ha nagyon akarná, Bluetooth-szal, vagy ha nincs, AUX kábellel kihangosíthatná a Szpotifályt.
A mi kocsinkban se bluetooth, se aux.
Pedig 10 éves.
Na?
Ha nem is fm rádiót de dab rádiót tehettek volna.
Engem jobban aggaszt hogy nem 5g-s mobilhálózata van.
Amúgy elég problémás az fm rádió főleg ha az egész világra adják el. Mert nem csak fm frekvencia van japánban jp frekvencia ott van az 1-40 am a 41-112 am ez már sok helyet foglal el.24 sáv hogy mindenhol használható legyen nem beszélve hogy hamarosan megszűnik a földi sugárzású rádió és leváltja a digitális dab rádió. Délmagyarországon már vannak adók.
Én ha telefont terveznék nem tennék fm rádiót a telefonomba. Bár a padfone2 van és használom. De nem kizárt hogy majd lehet kapni fm rádiós tokot iphone-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!