Miért nincs az új iPhine SE-ben FM rádió?
Végre kijön egy iphone viszonylag normális árral, erre látom, hogy ebben sincs FM-rádió. Szerintem jogos a kérdés, hogy MI A TÚRÓÉRT NEM?? Felrobban a Nap, ha beleteszik?
Csak összehasonlításképp, a legeslegolcsóbb okostelefonba, a 9500 Ft-os iLike X1-be sikerült tenni rádiót. Aki nem hiszi, nézze meg: [link]
11: Pl. én, de mások is.
12: Volna, csak százezer más dologra lehet költeni, ami jobban megéri.
Amúgy tökmindegy, csak eljátszottam a gondolattal, de rádió nélkül az egész ájfón felejtős, menjen az Apple az anyja keservébe.
1998 óta van mobilom. iPhoneom 2009 óta.
egyetlen telefonom volt amiben volt fm rádió - azon sem hallgattam... nekem nem hiányzik belőle. és szerintem 1 millióból 1 vagy 2 akinek hiányzik.
Ezért nem fogják beletenni.
a legeslegolcsóbb "okos"telefonba meg azért rakták bele, hogy valamit rá lehessen írni a dobozára, hogy mit tud, mert annyira gagyi.
vegyél 2ezerért az euronicsba' zsebrádiót és meg van oldva.
Azért, mert nincs igény rá.
Aki rádiót akar hallgatni, mindenáron, az tud hallgatni interneten.
Számomra meg elég elképzelhetetlen, hogy valaki kiadjon 150+ ezer forintot egy telefonra, de havi 5000 forintja nincs egy rendes csomagra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!