Miért nincs az új iPhine SE-ben FM rádió?
Végre kijön egy iphone viszonylag normális árral, erre látom, hogy ebben sincs FM-rádió. Szerintem jogos a kérdés, hogy MI A TÚRÓÉRT NEM?? Felrobban a Nap, ha beleteszik?
Csak összehasonlításképp, a legeslegolcsóbb okostelefonba, a 9500 Ft-os iLike X1-be sikerült tenni rádiót. Aki nem hiszi, nézze meg: [link]
Kérlek, mutass egy csúcskategóriás telefont, amiben van! :)
200k felett is van néhány, amiben van, 100 és 200k között pedig még több. Nem igaz tehát, hogy csak a legolcsóbb szrokba rakják bele, hogy a prolik hallgathassák, amíg a felső tízezer szpotifályon hallgattja a zenét, mert az a menő. :c
képzeld még az iphone 5s be se volt rádió
amugy tényleg minek
nemigazán hallgatnak az emberek telefonról rádiót
Nekem boven eleg reprezentativ felmeres helyett a teny, hogy nincsen es soha nem is volt benne :D Mar anno amikor az elso 3GS-emet megvettem (nem volt meg 4), akkor sem ismertem mar senkit, aki hallgatott volna radiot.
Ennek 10 eve lassan, en kb 18 eve nem hallgatok radiot. Az egyetlen ahol meg talalkozom vele, egyes kisboltok, munkahelyek ahol elmegy halkan a hatterben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!