Normális dolog az, ha én a telefonszámomat kb 3-4-5 hónaponként cserélem mindig valami jól hangzó telefonszámra?
Figyelt kérdés
2020. máj. 5. 19:13
61/99 anonim válasza:
Csak feltűnési viszketegsegszeru betegsege van...ha turik korulotte, akkor jo
62/99 A kérdező kommentje:
Még van a Tescoban egy pár jó telefonszám délután megveszem azokat is. Jön a második hullám be kell tárolni a kártyákból. Alig várom, hogy a kezemben lehessenek azok is. :)
2020. aug. 4. 12:27
63/99 anonim válasza:
Nem kicsit kényszeres vagy. De szerintem még talán gyógyítható.
Persze, minek.
64/99 A kérdező kommentje:
Sajnos nem volt időm kimenni a Tescoba, remélem nem veszi meg senki az általam kinézett telefonszámokat. Holnap újra veszek 5 db-ot. :) Olyan boldog vagyok, hogy azt leírni sem tudom Nektek.
2020. aug. 4. 20:23
65/99 anonim válasza:
Hülye vagy te inkább és nem boldog! Bár ha ez okozza a boldogságot akkor nagyon szar életed lehet az tuti!
66/99 anonim válasza:
A rendes telefonszámot nem a Tescoban nézünk ki, hanem a szép számok sorozatból megrendeljük a szolgáltatónál és keményen perkálunk érte. A tiéd csak kisfiúk játéka.
67/99 A kérdező kommentje:
Nekem az 1-es számmal kezdődő telefonszámok tetszenek, és ezek jelentik nálam a tökéletes biztonságot a telefonszámmal kapcsolatban. Kb 15 db ilyen számot találtam ebből már 3 at megvettem. Most 5 db lesz a következő, de az is lehet mind megveszem magamnak.
2020. aug. 4. 21:29
68/99 anonim válasza:
Szerintem menj be a szolgáltatóhoz és az összes egyessel kezdődő számot vedd meg. Igaz horribilis összegbe fog kerülni, de talán akkor lenyugszol. 😀
69/99 A kérdező kommentje:
Most látom, hogy 0-val kezdődő telefonszámot is lehet kapni a Telekomnál. Hát ez nagyon király. Rendelek is magamnak gyorsan. Juppííí
2020. aug. 8. 09:24
70/99 anonim válasza:
Ez komolyan egy klinikai eset...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!