Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Normális dolog az, ha én a...

Normális dolog az, ha én a telefonszámomat kb 3-4-5 hónaponként cserélem mindig valami jól hangzó telefonszámra?

Figyelt kérdés
2020. máj. 5. 19:13
 51/99 A kérdező kommentje:
Miért lenne? Kifejtenéd bővebben?
2020. júl. 17. 21:38
 52/99 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted ez mennyire normális, hogy valakinek ennyi száma legyen? Ha narkót árúlsz vagy valami bűnöző vagy és félsz a lehallgatástól megértem. De ha nem, akkor ez beteges! Ee lehet az lenne a legjobb, hogy ha te indokolnád, hogy ez miért is normális? Más tizen éve elvan egy számmal és szerintem az is a normális.
2020. júl. 17. 22:01
 53/99 anonim ***** válasza:
100%

a beteg emberek egyik fő ismérve, hogy nem ismerik fel hogy betegek, vagy ha mégis akkor tagadják.

menj el cicológushoz! aki majd elmagyarázza neked, hogy mi miért írtuk itt le neked sokadszorra is, hogy beteg ember vagy.

nagyon remélem hogy a paranoiád csak a telefoszámncserére terjed ki és nem keseríted meg a szolgáltató ügyfélszolgálatán és a gyakorikerdesek.hu törzsgárdáján kívül mások életét is azzal, hogy állandóan a paranoid képzelgéseidet szajkózva tartod fel őket.

2020. júl. 17. 22:17
 54/99 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy beteg, a hangok is megmondták neki. Bocs, a számok. 😀
2020. júl. 18. 06:42
 55/99 A kérdező kommentje:

Nem vagyok beteg. Azért mert valaki cserélgeti a számát ez nem vall arra, hogy az elméjével probléma lenne. Valaki pl. a zokniját nem cseréli le 5 napig, valaki pedig a számát cserélgeti 3-4 hetente.

Ügyfélszolgálat? Egyszer sem hívtam, nem is fogom, teljesen felesleges. Csak a betanított sablonszövegeket mondják el.

54-nek a számok nem árulkodnak betegségről.

53-nak nem kell cicológus köszönöm szépen.

Úgy gondolom mindenkinek van valami mániája.

2020. júl. 18. 08:33
 56/99 anonim ***** válasza:
100%

ahogy Sheldon Cooper is mondja: "nem vagyok őrült! anyám kivizsgáltatott!" :D

"Úgy gondolom mindenkinek van valami mániája"

ebben igazad van, nekem is van nem is kevés!

de nem írom ide ki egyiket sem hogy szerintetek "normális-e ha..."

és ne legyél megsértődve, mert te kérdezted tőlünk, hogy "Normális dolog az, ha ..."

mi meg megmondtuk többször is hogy nem! Ezen ne sértődj meg! nem kellett volna kérdezned ha sértődékeny vagy!

Illetve ha addig eljutottál hogy megkérdezd, akkor magad is érzed hogy nincs teljesen rendben valami veled!

hidd el, kell az a cicológus!

vagy legalább egy barátnő akivel keffenthetnétek néha egy alaposat és nem a számcserén járna az eszed! meg azon hogy a számcsere normális-e?

2020. júl. 18. 08:52
 57/99 A kérdező kommentje:

Nem sértődtem meg, persze tudom én kérdeztem meg. :)

Kíváncsi vagyok mindenki véleményére. Mondjuk azt nem szégyellem, hogy kiírtam, hiszen név nélkül történik mind ez és nem tudja senki, hogy ki vagyok. Lehetek akár egy sztár is. (Persze nem a szolgáltatók körében) :P

Élettársam van, és jókat el tudunk lenni, és továbbra sem kell a macskalógus. :)

2020. júl. 18. 09:10
 58/99 anonim ***** válasza:
85%
Akkor van neked barátnőd, amikor a pápának! De gondolom a válaszokra hokizol egy jót amúgy, nem?!
2020. júl. 18. 11:30
 59/99 A kérdező kommentje:
Újra vettem 3 új telefonszámot. Annyira örülök neki, hogy el sem tudom mondani. :)
2020. aug. 4. 06:00
 60/99 anonim ***** válasza:
100%
Te tényleg debil vagy!
2020. aug. 4. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!