Normális dolog az, ha én a telefonszámomat kb 3-4-5 hónaponként cserélem mindig valami jól hangzó telefonszámra?
Figyelt kérdés
2020. máj. 5. 19:13
11/99 anonim válasza:
Hát akkor ez neked valami fétis. Ezek neked jól hangzó számok. Az igaziak kicsit szebbek. No és nem kevés pénzbe is kerülnek és nem csereberélik.
12/99 anonim válasza:
Ha le szeretnél szokni erről a fura szokásodról, akkor csináld azt, hogy mondjuk vegyél meg egy számot, aztán azt cseréld le 3 hónap múlva. Az azt követőt meg 6 hónap múlva. Az azutánit 12 hónap múlva. Utána 24 hónap múlva. És itt szerintem már el is fogod felejteni, hogy számot kellene cserélned 48 hónap múlva ;)
13/99 anonim válasza:
Komám van baj bőven. Nekem 15 éve ugyan az a számom. Csak akkor lehet indokolt ha valami olyat csinálsz ami miatt lenyomozhatnak. Ha meg nem akkor nettó degeneráltság!
14/99 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem ez mániámmá vált. Szeretem az új számokat, főleg amit egyszerűen meglehet jegyezni. Nem tudok ellenállni, hogy ne nézzem meg és ha tetszik akkor megveszem. Tegnap is vettem egyet 911-el kezdődik, de mivel nem tetszik így kifogom dobni.
2020. máj. 8. 18:51
15/99 anonim válasza:
De akkor miért vetted meg, ha most meg ki akarod dobni?
16/99 A kérdező kommentje:
Azért mert akkor még nem gondoltam bele, hogy a 911 az a segélyhívó telefonszáma. És milyen már, hogy úgy kezdődik a telefonszámom, hogy 911. :(
2020. máj. 8. 20:21
17/99 anonim válasza:
Hát, mindenesetre majd ha telefonszám váltás előtt fogok állni, mindenképp hozzád fogok fordulni, mert ha valaki, akkor te biztos, hogy tudsz majd segíteni kiválasztani a megfelelőt!
18/99 anonim válasza:
Szóval jól értem, hogy neked nincsen egy állandó telefonszámod sem? (Tehát ami a munkahelyeden, vagy a sulidban van megadva, vagy amire a bankod küldhet sms-t, ha arra van szükség), vagy mondjuk amin hivatalos dolgokat intézel? (Bocsi a sok kérdésért, csak tényleg érdekel, hogy ez a telefonszám változtatgatás milyen hatással lehet a kapcsolataidra), mert gondolom a barátaidnak sem könnyű hetente átírogatni a számaidat.
De egy biztos:
Neked adategyeztetésen nem kell törni a fejed :D
19/99 A kérdező kommentje:
Nincsen állandó, 39 éves vagyok. Bankoknak mindig megadom az ujelérhetőségem, illetve a családomnak és ismerőseimnek is. Munkahelyen is állandóan módosítva van.
2020. máj. 8. 21:02
20/99 A kérdező kommentje:
Eddig kb. 200-250 telefonszámom volt.
2020. máj. 8. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!