Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Beleejtettem a telefonomat a...

Beleejtettem a telefonomat a szökőkútba, rögtön kivettem szal csak pár másodpercig volt a vízbe. Szétszedtük rögtön és megtöröltük amennyire tudtuk de Margitszigeten voltunk szóval nem tudtuk kirakni száradni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ez még délelött volt este viszont bedugtam tölteni -_- Gondolom ezt nem kellett volna.3 napja volt és nem működik, na most az a gáz, hogy cserekészülék =S és 50ezer ha elrontom :S Kérlek írjatok! UI: anyumnak, hogy mondjam el?
2010. júl. 25. 22:07
1 2
 11/15 anonim válasza:
nekem egyszer a felmosóvödörbe esett bele.én másnap kaptam újat viszont nem hagyott nyugodni.kb 1 hét után megnéztem és semmi baja nem volt már:) előtte viszont kb 2-3 napig folyton ki-be kapcsolt meg megvolt őrülve
2010. júl. 26. 01:47
 12/15 A kérdező kommentje:
Hát azért kössz a válaszokat, sajnos még mindig nem kapcsol be. Ma reggel bedugtam a töltöre és a vakus lámpája világit, de semmi más nem. Elmondom anyumnak :/
2010. júl. 26. 09:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem értetted, hogy ne dugd töltőre?? :OO És azért mondd meg anyukád mit szólt...szerintem azért nem mindegy neki ez az 50ezer.... Amúgy ha az én telómat tetted volna tönkre, simán kicsinálnálak :D
2010. júl. 26. 11:22
 14/15 A kérdező kommentje:

Utolsó: 4 nap telt el, vissza kell adnom valamelyik nap és megpróbáltuk, most mit várjak még? 4 nap. Már Úgyis megszáradt. Nekem ez az első dolog ami nálam elromlott!

17

2010. júl. 27. 07:08
 15/15 anonim válasza:
Tilos bekapcsolni, tilos töltőre rakni. Nálam a tuti módszer az hogy egyszer beraktam egy hétre egy vödörnyi rizsbe hogy száradjon, utána bekapcsoltam és egy apró képhibától eltekintve semmi baja se volt.
2012. szept. 16. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!