Beleejtettem a wc-be a telefonomat és tök büdös. :/ Mivel moshatnám ki, hogy ne legyen ilyen húgyszagú?
komoly a kérdés, nem viccelek.
Defy-rról van szó, szóval baja nincs, csak büdös.
Van otthon pálinka? Igazság szerint gyógyszertári alkohol lenne a legjobb.
Pálinkával jól átitatott kendővel.
A pálinka fertőtleníti, és hamar el is párolog.
Vagy esetleg valami alkoholos kendő? Pl. monitortörlő/szemüvegtörlő?
Vagy fertőtlenítős konyhai törlőkendő esetleg?
Én már visszadobnám és lehúznám. A franc akar vmilyen fertőzést összeszedni. Gondolj bele h
1) a kezeddel fogod
2) a szádhoz emeled
3) a füledhez tartod
4) bele is beszlsz
5) a gombokat nyomkodod
stb, ez mind fertőzési veszély lehet. Ha meg megvan a baj akkor orvos, patika, gyógyszer, de lehet h még sebész is mert vmi kelés jött az arcodra, kötözés, csikozás, marha nagy fájdalom.
Na, kell még az a húgyos telo?
Vízálló, nem? Öblítsd le, de erős vegyszerek és hasonlók gondolom nem tesznek jót, szóval semmi erős kemikália.
Pálinka.. :) Eddig hugyszagú volt, innentől szatmári szilva.. :D
A fertőzésveszélyes komment egész jó, leszámítva hogy amikor kijössz a budiból megfogod az ajtót, amit azok is megfognak akik nem mossák meg a kis kacsójukat. Aztán dörzsölöd a szemedet, szádhoz emeled a kezedet stb. Nem kell ennyire paranoiásnak lenni...
"Nem kell ennyire paranoiásnak lenni..."
Nem is vok! Csak amikor bemész a WC-re akkor nem dugod a kezedet a WC csészébe! Igaz?
A kérdező pedig bele ejtette, én erre reagáltam h vissza is dobhatja. :((!
Egyébbként tőlem használhatja is. Én csak jóindulatilag felhívtam a figyelmét h így is járhat.
"" Én csak jóindulatilag felhívtam a figyelmét h így is járhat.""
De sokkal rosszabbul is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!