Mi volt a legfurább mődja annak, hogy elromlott a telefonod? Csak mert én tegnap beleejtettem a wc-be!
Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 22:04
1/4 anonim válasza:
nekem a tehenek ganajozása közben beleesett egy jó nagy kupac dö ...-ba, annyira nem volt értékes a telefon, így vettem egy újat, amit jobban fel tudok csiptetni a ruhámra
2/4 anonim válasza:
Én ejtettem már bele a szarba, de lemostam és nem lett semmi baja...
3/4 anonim válasza:
Nevetni fogsz, pár hete olvastam egy statisztikát: a világon a legtöbb mobil úgy romlik/ veszik el, hogy beleejtik a wc-be! Először nem nagyon hittem el, de íme az élő példa! :P
4/4 anonim válasza:
WC-be ejtos mar nekem is megvolt, valahogy kiszedtem es utana meg nekialltam megmosni bo vizzel kivul belul es megprobaltam elinditani...termeszetesen nem sikerult, de par honap mulva mikor kivancsisagbol kiprobaltam elindult es azota is mukodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!