Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Beleejtettem a telefonomat a...

Beleejtettem a telefonomat a szökőkútba, rögtön kivettem szal csak pár másodpercig volt a vízbe. Szétszedtük rögtön és megtöröltük amennyire tudtuk de Margitszigeten voltunk szóval nem tudtuk kirakni száradni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ez még délelött volt este viszont bedugtam tölteni -_- Gondolom ezt nem kellett volna.3 napja volt és nem működik, na most az a gáz, hogy cserekészülék =S és 50ezer ha elrontom :S Kérlek írjatok! UI: anyumnak, hogy mondjam el?
2010. júl. 25. 22:07
1 2
 1/15 anonim válasza:
Add be a Halló GSM-be és vegyél egy új telefont
2010. júl. 25. 22:11
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Anyudnak meg ezt mond:

Beleejtettem a telefonomat a szökőkútba, rögtön kivettem szal csak pár másodpercig volt a vízbe. Szétszedtük rögtön és megtöröltük amennyire tudtuk de Margitszigeten voltunk szóval nem tudtuk kirakni száradni.

2010. júl. 25. 22:26
 3/15 anonim válasza:
100%
Menj vissza a szökőkúthoz, kívánj valamit, majd dobd bele - de most nehogy kivedd!!! Hátha bejön az, amit kívántál :)
2010. júl. 25. 22:30
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
És ha kiugrik az aranyhal a szökőkútból, még hármat is kivánhatsz:)
2010. júl. 25. 22:32
 5/15 anonim ***** válasza:
28%

hogy lehetsz ilyen felelőtlen?

Ami nem az enyém, arra sokkal jobban vigyázok mint ha az enyém lenne.

Neharagudj de hogy tudtad beleejteni a telefonod egy szökőkútba? it csináltál? Dobáltad?

Felelőtlen voltál és még édesanyádnak sem mondtad el...

És még fel is dugtad töltőre... istenem...

Minnél előbb mond el édesanyádnak. Ha esetleg nem tudsz mást, akkor vidd el egy gsm szervízbe csináltasd meg, és mintha mise történt volna vidd vissza. Vagy ésreveszik, vagy nem.

2010. júl. 25. 22:44
 6/15 anonim ***** válasza:
Vagy csináltasd meg, ha bírod, de nem tudom...Anyudnak az igazat mondd...
2010. júl. 25. 22:46
 7/15 anonim ***** válasza:

nem az h felelőtlen vagy, hanem buta.

beázott telefont TILOS töltőre illetve bekapcsolni!!!

ezt indenki belevéshetné az agyába! kivezsed gyorsan szétkapod, kiszárítod, kb egy napig, utána elviszed egy szervízbe, de NE kapcsold be!

2010. júl. 25. 22:48
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik barátnőm a kádba ejtette bele.

4000Ft-ért csinálták meg.

2010. júl. 25. 22:52
 9/15 A kérdező kommentje:

Értelmes válaszokat köszönöm -_-

Nem direkt ejtettem bele. Oldaltáskám sebéből esett bele.

2010. júl. 25. 22:54
 10/15 A kérdező kommentje:
Ja és nem tudom szervízbe vinni ezért kérdezem, cserekészülék!
2010. júl. 25. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!