Beleejtettem a telefonomat a szökőkútba, rögtön kivettem szal csak pár másodpercig volt a vízbe. Szétszedtük rögtön és megtöröltük amennyire tudtuk de Margitszigeten voltunk szóval nem tudtuk kirakni száradni. Mit csináljak?
Anyudnak meg ezt mond:
Beleejtettem a telefonomat a szökőkútba, rögtön kivettem szal csak pár másodpercig volt a vízbe. Szétszedtük rögtön és megtöröltük amennyire tudtuk de Margitszigeten voltunk szóval nem tudtuk kirakni száradni.
hogy lehetsz ilyen felelőtlen?
Ami nem az enyém, arra sokkal jobban vigyázok mint ha az enyém lenne.
Neharagudj de hogy tudtad beleejteni a telefonod egy szökőkútba? it csináltál? Dobáltad?
Felelőtlen voltál és még édesanyádnak sem mondtad el...
És még fel is dugtad töltőre... istenem...
Minnél előbb mond el édesanyádnak. Ha esetleg nem tudsz mást, akkor vidd el egy gsm szervízbe csináltasd meg, és mintha mise történt volna vidd vissza. Vagy ésreveszik, vagy nem.
nem az h felelőtlen vagy, hanem buta.
beázott telefont TILOS töltőre illetve bekapcsolni!!!
ezt indenki belevéshetné az agyába! kivezsed gyorsan szétkapod, kiszárítod, kb egy napig, utána elviszed egy szervízbe, de NE kapcsold be!
Az egyik barátnőm a kádba ejtette bele.
4000Ft-ért csinálták meg.
Értelmes válaszokat köszönöm -_-
Nem direkt ejtettem bele. Oldaltáskám sebéből esett bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!