Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung s5230 vagy s5600?...

Samsung s5230 vagy s5600? Melyiket vegyem meg?

Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 13:56
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagy LG POP?
2010. júl. 25. 13:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyiketse!Mind hulladék!
2010. júl. 25. 18:29
 3/6 anonim ***** válasza:

szia. szerintem egyáltalán nem hulladék, csak a multimilliomos apuci fiacskái i-phone tulajdonosok ócsárolják az összes 50ezer alatti telefont, ami megfelel az átlagembereknek. Szerintem az lg pop gd , vagy s5230, énis e kettő között ingázok. De inkább gd. :] remélem segítettem, itt egy meggyőző oldal ami nem túl mostani,(az ár is a régi) de engem már meggyőzött ez a cikk. --> [link]

egyébként én lilába veszem szerintem,, és azért ajánlanám jobban a samsungnál, mert szerintem ez még annnyira nem tucat. de lehet h tévedek. :D

2010. júl. 26. 10:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne beszéllj marhaságokat!Az iphone egy parasztvakítás,a pop használlhatatlan,az s5230 is ugyanugy,akadozik,lefagy,tele van felesleges dolgokkal.Még az lg valamennyire használlható.Ja és,hogy jön ide az iPhone?Az egy felsőkategóriás mobil,ez meg egy alsókategóriás.
2010. júl. 26. 10:48
 5/6 anonim válasza:
én samsung s5600-at venném meg!!!!!!!!!
2010. nov. 14. 18:23
 6/6 anonim válasza:
Szia! Sokan (sajnos) azt hiszik, hogy ha érintő képernyős a telefon attól még ki tudja miket tud az emberek nagy része sokat el vár ezért le nézik hulladéknak tartják pedig nem az a fontos, hogy tudsz rajtuk telefonálni,sms-t küldeni ,zenét hallgatni ... stb. Ha én dönteném ezeket venném először figyelembe ,és persze a pénztárca is fontos ne költsünk se túl sokat se keveset :) dönsd el magad én azt javaslom mert itt negativ választ találsz :) remélem jól döntesz...!
2012. ápr. 5. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!