Lehetséges mobiltelefon és laptop hálózatba kötése? Hogyan lehet megoldani?
Van egy tp lnk routerem
A telefon látja is a laptopot de nem tudom "összeköttetést" létrehozni...kér egy jelszót és felhasználói nevet de én nem adtam meg semmi ilyet...
Fileokat cserélni...esetleg akár szerkeszteni gépen valamit és menteni a telon...
Valamint hogy lehetne két gépet szintén összekötni az otthon csoportot próbáltam, de látni látom a fileokat viszont szerkeszteni törölni nem lehet ???
Telefon és gép között én így csinálom.
A telefonra FTP szerver. Ebben beállítom, mit akarok látni.
A gépre valami fájlkezelő, ami FTP kliens is. Pl: Filezilla.
A telefonon elindítom az FTP szervert, amit kiír(IP, port) azt beírom a Filezillába. Az egyik ablakában a telefont látom, a másikban a gépet. Lehet másolni oda-vissza.
Ha már be van állítva, könnyen használható.
Fájlcseréhez, mentéshez?
Veszel fillérekért egy USB-micro USB kábelt, és egy pendrive-al megoldod.
Szerintem is az FTP szerver a legjobb megoldás.
Lehet FTP szervert létrehozni telón és gépen is (az én telómon például van is gyárilag FTP szerver, de elég fapados).
Én TotalCommander fanatikus vagyok, azt használom gépen és nekem elég a teló gyári FTP szervere jelszóval védve, annak ellenére hogy az egész belső tárhelyet megosztja, amit gépen a TotalCommanderrel (ami 2 ablakos fájlkezelő) írok/olvasók...
Play áruházban van több (profin) beállítható FTP szerver progi is...
Illetve lehet ezt fordítva is, ha valakinek az kényelmesebb (szerintem nem az). Lehet FTP szervert gépen létrehozni és azt elérni telóval írás/olvasás erejéig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!