Titeket is zavar, hogyha maszatos a mobilotok kijelzője vagy a laptopotok?
A kényszerességtől én is mentes vagyok, hálist-N, ugyanakkor ha észlelem, hogy dzsuvás, megtakarítom.
De ez kb olyan nálam, mint a kakálás. Ha kell kimegyek a wc-re, kinyomom kulabá'-t, de nem kevesebbszer és nem többször, mint ahogy szükséges. Így vagyok a tablet, teló és monitor tisztítással is.
Telefon nem szokott zavarni, talán azért mert már megsziktam vagy azért, mert a zsebemben úgy is mindig megtisztul nagyjából.
Ha laptop/pc kijelzője koszos, az zavar és megtörlöm, de nem szokott olyan lenni. Max poros.
Az én esetemben nem én vagyok a készülékért, hanem fordítva. Ha a használatot befolyásolja, letörlöm. De úgy gondolom olyan szintet soha nem fog elérni a dolog, hogy erről még kérdést is írjak ki valahová.
A budikefét is kipolírozod naponta ötször?
A budikefét is kipolírozod naponta ötször?
Jól írja a #7 es
Ha a telefonom maszatos (bár ez nagyon ritka, mert koszos kézzel nem nyomkodom, tiszta kéztől meg nem lesz dzsuvás) akkor párszor meghúzom a nadrágomon, és kész :)
Laptopom se maszatos, mert én tisztában vagyok vele, hogy nem érintőképernyős
(Sokan azt hiszik, hogy minden számítógép érintőképernyős)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!