Az a cégek dolga, akik szerződtek vele, hogy az emag neve alatt árulják a cuccaikat.
2019. máj. 8. 15:54
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor úgy kérdezem,hogy a cégek mit csinálnak velük ? Sejtettem csak nem mertem leírni mondom lehet hülyeség,hogy visszaküldené az emag a készülékeiket a gyártóknak.
2019. máj. 8. 16:02
3/8 Szirty válasza:
Az eladatlan elektronikai készülékeket árulják.
2019. máj. 8. 16:21
4/8 anonim válasza:
Nincs ilyen, mivel nincs raktárkészletük.
Ha te megrendeled, akkor megrendelik egy nagykertől, az meg az importörtől, és vagy egy itthoni, vagy egy európai raktárból teljesítik a rendelést. Ki van ez találva, és vannak erre okos emberek, akik kitalálják, hogy miből mennyit kell gyártani, hogy épp kifusson, mire a következő generáció megjelenik az adott termékből.
2019. máj. 8. 16:29
5/8 A kérdező kommentje:
De ha a gyártóknak nem mennek el a termékeik akkor újrahasznosítják őket ? Ledarálják meg ilyenek . Gyártóknál sincsen ilyen ? Mitudoménmondjuk a samsung vagy a philips nem tud eladni készülékeket mert rájuk rohadt nem kell sokat gyártottak stb.... erre célzok igazából ezzel a kérdéssel.
2019. máj. 8. 16:36
6/8 repulo válasza:
Azért ez nem úgy működik, hogy hasraütés-szerűen legyártanak x millió darabot, telerakják a raktárakat, aztán elküldik a dolgozókat szabadságra a következő kampányig.
A rendelési állomány függvényében termelnek, ha rosszul megy az árú, akkor kevesebbet. Megkeresik a hibát és a felelősöket, jön a jelentős árleszállítás, vagy/és az új portéka.
2019. máj. 8. 16:46
7/8 Szirty válasza:
Hát igen.
Ez nem olyan mint az alma, hogy ha jó év volt, sok termett mindenhol ami miatt nem lehet eladni akkor ránk rohad vagy megy a pálinkába. :)
2019. máj. 8. 17:29
8/8 A kérdező kommentje:
nem vitatkozom meg egyebek csak nekem furcsa ez ,hogy aztmondjátok,hogy nincs ilyen. Media marktba pedig mondta az eladó,hogy úgy viszik ezt a dolgot,hogy az nem igaz magyarul sehogy nincs rá kereslet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!