Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Google pixel 8 Pro 128gb/12gb...

Google pixel 8 Pro 128gb/12gb vagy Motorola Edge 50 ultra 1tb/16gb melyiket lenne èrdemesebb megvenni?

Figyelt kérdés
Ezt a kèt telefont nèztem ki,de nem tudok dönteni melyik lenne a jobb választás (Stock Android) miatt szeretnèm valamelyiket,mert tudtommal ennek a kèt gyártónak van csak.
ma 06:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Mindkettö jó Telefon de tárhelyben tul Nagy különbség mekkora tárhelyre Van szükséged ?

Motorola Edge 50 512 GB változata 400 Euro ,

Mig Pixel 8 pro 256 GB változata 750 Euro .

ma 07:15
 2/16 A kérdező kommentje:
Ez az hogy mindkettőnek vannak eroseggei és gyengeségei Motorola gyorstoltese ami jó a nagy tárhely de csak 4 év frissítést kap a Google 7 év frissítést de tárhelye kisebb és lassú töltés szóval nehéz döntés .
ma 08:03
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitseget
ma 08:04
 4/16 anonim ***** válasza:

Pixel 8 Pro jobb telefon, ami házi feladat, hogy javult-e az üzemidő.

Ennek érdemes utána nézni, mert eleinte siralmas volt de elvileg a Tensor G3-ra elkezdtek jobban optimalizálni így ez javult.

ma 08:42
 5/16 A kérdező kommentje:
Pontosan miben jobb tudnál részletes leírást adni?köszi
ma 10:09
 6/16 anonim ***** válasza:

Tensor csak Pixelben van, elég komoly kihívás nekik optimalizálni 1 eszközre.

Messze nem olyan a helyzet, mint az Apple esetében, hogy sok készülék van egy adott SoC-kal és nem kell optimalizálni másra.

De mint írtam, utánanézés kérdése, engem hidegen hagy a Tensor/Pixel, mert iPhone fan vagyok, de több felhasználó beszámolt erről, hogy jobb lett.

Mobilarénát javaslom, a Pixel topikokat hogy hátha tudnak erről friss infót adni.

ma 10:15
 7/16 A kérdező kommentje:
Motorola meg Snapdragon ha jól tudom.
ma 10:18
 8/16 A kérdező kommentje:
Snapdragon elvileg sokkal jobb a Tensornal,de mivel tűnik jobbnak a Pixel? Ez érdekelne.
ma 10:22
 9/16 anonim ***** válasza:

Igen, csak középkategóriás.

A Pixelben egy régebbi csúcskategóriás SoC van.

https://www.youtube.com/watch?v=q365ff4hCV0&ab_channel=AshDo..

Ilyesmi videókat ajánlok, ahol évekig használták.

Reddit posztokból is van egy csomó.

Moto mellett nem látok valós érvet így inkább azt elvetném.

ma 10:23
 10/16 A kérdező kommentje:
A Googleba a tárhelyet sajnálom hogy kevés nagyon a Moto a 1Tb ami nagyon is jól hangzik
ma 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!