Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Google pixel 8 Pro 128gb/12gb...

Google pixel 8 Pro 128gb/12gb vagy Motorola Edge 50 ultra 1tb/16gb melyiket lenne èrdemesebb megvenni?

Figyelt kérdés
Ezt a kèt telefont nèztem ki,de nem tudok dönteni melyik lenne a jobb választás (Stock Android) miatt szeretnèm valamelyiket,mert tudtommal ennek a kèt gyártónak van csak.
tegnap 06:08
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Az*
tegnap 10:42
 12/23 anonim ***** válasza:
Nekem Pixel 8 Pro van, a kamera nagyon jó, az üzemidővel nincs gondom - ha sokat játszom, akkor azért le tudom meríteni a nap végére, de általában marad minimum 40%. 128GB viszont túl kevés lenne (nekem), úgyhogy ebben az esetben a Motorolát venném. (Azért nem azt vettem, mert az Ultrát nem forgalmazzák az országban, ahol élek, az Edge 50 Pro meg azért mégsem felső kategória.)
tegnap 13:15
 13/23 A kérdező kommentje:
Az árukeresőn van Edge 50 Ultra én ott néztem.Elhiszem hogy a 128gb kevés de pl a 256gb Pixel már sokkal drágább.Kár azért èrte.Nem tudok választani melyik legyen.
tegnap 13:24
 14/23 A kérdező kommentje:
De egyébként van AliExpressen is lehet Ultrat venni.
tegnap 13:29
 15/23 anonim ***** válasza:

[link]

tessék egy teszt video .

tegnap 15:42
 16/23 A kérdező kommentje:
Nem tudok dönteni így se.
tegnap 17:09
 17/23 A kérdező kommentje:
Írna mèg pár hozzáértő köszönöm.
tegnap 18:54
 18/23 anonim ***** válasza:

Írtad, hogy fontos a tárhely.

Akkor vedd az Edge 50 Ultra-t, nem nyúlsz mellé vele.

tegnap 19:00
 19/23 A kérdező kommentje:
De megbízhatóságban van olyan jó mint a Pixel? Illetve anyaghasználatban
tegnap 19:10
 20/23 anonim ***** válasza:

Lenovo gyártja, szóval igen.

A Tensor meg minden csak nem megbízható, oké szépen foltozgatják de a Pixel/Nexus vonal mindig a geek réteg telefonja volt.

Egy átlag felhasználónak nem feltétlen előnyösebb egy Pixel, a Moto-val szemben.

tegnap 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!