IPhone 7-et megéri lecserélni iPhone 8 Plusra?
Figyelt kérdés
iPhone 7 128GB telefonom van 2 éve használom, elgondolkoztam azon, hogy érdemes lenne-e lecserélni egy 8Plusra egy 2-3évre? A 3GB ram miatt gondolom valamivel tartósabb lesz meg tovább frissítik, mint a 7et. A nagyobb kijelző meg az üzemidő miatt is vonzó a Plus. Aki váltott Plusra mi a véleményetek?2019. nov. 13. 12:53
1/5 anonim válasza:
"A 3GB ram miatt gondolom"
nem feltétlen látszik napi használatban ám ez az "előny"
Csak a sok tesztben nem tudnak már mit rosszat mondani az Applere, ezért ekézik ezzel a RAM-os hülyeséggel.
"valamivel tartósabb lesz"
Persze, mert újabb :D
"meg tovább frissítik, mint a 7et"
ja, 1 évvel tovább"
"A nagyobb kijelző meg az üzemidő miatt is vonzó a Plus. Aki váltott Plusra"
na ez az egyetlen érv ami miatt megéri a cserét!
tényleg sokkal jobb az üzemideke - tapasztalat, nekem is 8plus van.
2/5 anonim válasza:
Nem. Gyűjts egy 11-re, addig meg maradj a 7-nél.
3/5 anonim válasza:
XR alatt nem vennék manapság főleg iphone 7ről váltva
4/5 anonim válasza:
Az előttem szólót erősíteném. XR alatt ne vegyél szerintem sem Iphone-t. Nekem is XR van talán majd 3 év múlva leváltom ha lesz valami teljesen új design.
5/5 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy nem. Az iPhone 7 teljesen ugyanazt tudja, mint egy 8 (a vezeték nélküli töltést kivéve, persze)
emellett a 8 plus már olyan árban van, hogy a 10-es vagy esetleg később a 11-es szériából is tudnál válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!