Iphone 6S-t megéri lecserélni egy Xiaomi telefonra?
iPhone-t lecserélni egy kínai szarra? Ezt még gondod át.
Nekem is 6s van egyébként, és ahogy elnézem még évekig telefon lesz. Benne van az emberben hogy kétévente ki kell dobni a telefont és újat kell venni, én is egy éve keresem az ürügyet hogy miért kellene telefont cserélni, de a jó öreg 6s még mindig állja a sarat, semmi ok a cserére. Minden tekintetben kifogástalanul működik.
Xiaomi pedig akkor sem kéne ha ingyen adnák. Elvből.
Ez egy baromság tény hogy a 6s-még jó lessz egy darabig,de "nekem inygyen sem kéne elvből" az a Kínai "szar" nem egy tulajdonságában lekőrözi a 6s-t az meg csak egy feltűnési kényszer hogy akkor vagyok valaki ha Iphonom van,és az meg egy hülye előítélet hogy ha egy telefon Kínai akkor "szar" én vettem egy teljesen ismeretlen márkájú Kínai telefont harmadik éve használom és képzeld semmi baja,pedig nem egyszer volt leesve,tok sem volt rajta meg üvegfólia sem,és még sem törött be egyszer sem a kijelzője,bezzeg a nagy márkás Samsungoknak,már a legkisebb ütközéstől is erről enyit
Ha telefonnal menőznék, akkor az új iPhone-ok mellett agitálnék. Egy 6s már minden csak nem menő és trendi. Épp ezt mondom hogy megis tökéletes, pedig már 4-5 éves. Nehogy már egy 6s miatt legyek sznob.
Egyébként nem vagyok teljesen elvakult iPhone hívő, ha valaki mutat jobbat, meggyőzhető vagyok. De kínai telefonom elvből sose lesz, ez biztos. Ha nem iPhone, akkor pl. Samsung, nekem az is teljesen OK.
De Xiaomi... azért minden gagyizásnak van határa.
Kérdező: ezt csak te tudod, hogy számodra érdemes lecserélni.
Én ha ajánlanék telefont, akkor a Xiaomi Mi 8 Lite lenne az. Kicsit frissebb kiadás, mint a Mi A2, ráadásul pont a MIUI kezelőfelülete nagyban hasonlít az iOS-éhez, úgyhogy az áttérés sokkal könnyebb, mint az A2-re, amin Stock Android fut. Árban picit drágább, de megéri.
Ezt a teszt bemutatja a telefont, érdemes megnézni:
“viszket a tenyerem "hogy cserélni kéne már" de nem találom az okát, hogy miért.”
ismerős szitu :DD szerintem próbáld ki nyugodtan, elég olcsók szóval sokat nem is buknál rajta ha esetleg nem jönne be
Én csak ajánlani tudom a Xiaomi ödszes termékét.
nekem egy Redmi Note 6 Pro-m van és nem bántam meg a vételt.
nagyjából fojamatos használatnál akár egy teljes napot is kibír az aksi, ha nem annyira nyúzza az ember akkor ez kihúzható akár két napra, ha meg nagyrészt csak telefonálásra használja az ember és egyazer kétszer megnéz rajta dolgokat akkor három, legjobb esetben négy napig bírja.
A kamerával nagyon elégedett vagyok. Teljesítménye is messze felülmúlja a kétszer ilyen drága telefonokét is.
Csak ajánlani tudom.
Annyira röhejes, mikor az ájfón-sznobok jönnek ezzel a "kínaiszr" dumával... csak szólok, az összes nagy márka, amivel menőzni lehet mostanság, Kínában gyártatja a telefonjait. Ha nem is teljes mértékben, de a folyamatok nagy része biza ott megy.
Úgyhogy az ájfóntól kezdve a S Galaxy hatezer nemtommin át az összes unalmas mainstream telefon mind "kínaiszr", csak jobb a marketingjük, ezért drágábban megveszi őket a sok technosznob birka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!