nemtudom.
szerinted hol van a power bankom? egy ideje keresm, de már nem találom.
Ezt csak Te tudod kérdező.
Androidos mobilok között kismillió féle van, míg iPhone-ból, meg csak néhány.
Én lecsereltem azt vissza is.
A kérdés hogy mire használod. Ezek cél készülékek tehát azért veszed mert valamire használni akarod.
Nekem az iPhone nem jott be akksija se volt jobb ha leesett 3x annyi volt a javittatasa volt pár alkalmazás ami nem működött illetve fizetős volt, kocsiban hálózaton nem tudtam zenét hallgatni az itthoni gepemrol csak ha feltöltöttem az icloudba. Adott sok nyugot és semmi pluszt. De ha pl tárgyalni megyek kulfodre akkor kolléga iphonejet elviszem mert jobban néz ki mint egy vacak kínai telefon.
Így használatra nagy akksis olcsó Android van kibírja a napot ha terepen vagyok akkor is, autózás közben a home gepemrol zenét hallgatok sőt a kocsiban van Pandora kliens csak tiltva volt de androidon el tudom játszani hogy usaban vagyok így nativan kezeli a kocsi a Pandora rádiót, és tulkeppen minden megy az 5000res akksi meg hab a tortán .
De van akinek nem kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!