Veniszeretnék egy IPhone 7plust nade 32GB és hogy az megérné e mert vannak emberek akik szerint a 32GB rosz szerintetek?
??? Miért lenne rossz???
32 GB a minimum akkor, ha nem bővíthető tárhelyű a telefonod. Attól függ, mennyi app-ot teszel rá, azok mekkorára duzzadnak a használatuk során, zenéket hallgatsz, filmeket nézel rajta, stb. Ez nagyon egyéni, de nálam 22 GB az, amit használok, úgyhogy ebben nincs még benne film/sorozatrész, stb. Ajánlatos egy pár felhő app-ot rátenni.
"Veniszeretnék"
Gondolom, már kijártad az iskolát, és egyetemre készülsz..
Igaz nekem Iphone 6Sem van, de szintén 32gb.
Most 1826 két van rajta, most megszámoltam .... 72 app van rajta, de ebben benne van az OShez tartozó alapok is. Pl a camera app és a safari :)
(Mi előtt egy okos ide kommentel. Nem egyesével számoltam. A sorokat számoltam meg és beszoroztam néggyel)
ITunesról van rajta 15 szám.
Még így sem írta ki egyszer sem, hogy kevés hely van a készüléken vagy akármi... szóval ha akarnám sem tudnám kihasználni a helyet.
Meg van egy régebbi Ipad Minim, amin van kb 5 ezer kép meg viszonylag kevés app. Ott csak 16gb a háttétár és ott rendszeresen kiirogatja, hogy megtelt :D, de azt már annyira nem is használom, meg az csak 16gb ... akkor a 32gb mire képes?
Most komolyan ... nagyon nehéz annyi helyet elhasználni. Max ha tele van a játékod 30-40 nagy helyet foglaló legfrissebb játékokkal és pro appokkal. Pl.: a legújabb Iphonokon már könnyedén lehet az Adobeval képeket szerkeszteni meg videót vágni. Az gondolom sok helyet foglal el, de te ne hülyéskedj velünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!