Ez az alábbi (link alább) telefon megérné a megvásárlást? (Ulefone Power 3)
A purchase history-ban láttam, hogy nem rég egy magyar is megvásárolta, és én is régóta szemezek vele. Mit gondoltok?
6080.mAh akksi,
8 magos proci
2160x1080 kapacitív kijelző
dual sim
21 Mp kamera
6 giga rendszermemória
64 giga tárhely
arcfelismerés, ujjlenyomat azonosítás, vékony dizájn...
Megéri, kb 75 ezer forint . Ennyiért, ilyen belsőséggel ellátott telefont nemigen kapsz itthon :-) (Csak másfél, kétszereséért).
A magyarok legtöbbször a szolgáltatóknál vesznek telefont, ott meg nincs meg a világ összes telefonja ....
Azok ismerik csak az ilyen márkákat, akiknek már sokféle telefonjuk volt, és nem a szolgáltatónál vásárolnak elsődlegesen, hanem mernek kockáztatni.
Kínából volt olyan telefonom, hogy nem is tudtam mi a pontos márkája, mert kínai írásjelek voltak csak rajta. Az androidot itthon magyarosítottam ( van hozzá program a play áruházon, nem nehéz, root kell hozzá).
Sokáig használtam, pöccre indult minden. Úgy hozták nekem az ismerőseim, mert a kínai oldalon megtetszett, és ők pont oda mentek nyaralni.
Átlagosan az itthoni telefonokban 512 mega volt, ebben már a duplája :-) 7-8 éve hozták, 16800 forintomba került....
Azóta rendszeresen kísérletezek ilyen "noname-nak" kikiáltott telefonokkal, nagyon sok jó meglepetés ért.
Az eddig legtöbb, amit egy telefonért (külföldön és itthon) kiadtam, az 50 ezer forint volt.
Pedig az első kiadás az eléggé elterjedt. Nekem is ez van és tökéletes. Nálunk a családban már szinte mindenki lecserélte a drága telefonokat ilyen hasonlóra. Eddig még egy sem romlott el, pedig már több mint 2 éves az én telefonom is. Mindent tud amit tudni kell , sőt töbet is mint egy 150ezres Samu.
A nagy akku megfizethetetlen, 2 év után is bírja állandó használat mellett is 2 napig. De még eddig se le nem fagyott, se meg nem állt soha.
Már igaz kétszer kicsúszott a kezemből a fülemtől és pont betonra esett. A karcoláson kívűl nem lehet észre venni semmit rajta.
Nekem ha tönkre menne biztos hogy a Power 3-at vennémm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!