Van olyan fiatal akinek butatelefonja van és nem anyagi okok miatt?

"de nagyon elkeserítő, hogy ilyen szinten ufónak nézik azt, aki megvan nélküle..."
Nem, éppen fordítva van a dolog. Az hiszi ezt, akinek nincsen.
Mert ő annak nézi a többit.
Én speciel nem arról ítélek meg valakit hogy van-e okoseszköze, órája, telefonja, tablet vagy noteszgép, akármi.

Hát nem tudom, párom marhára nem foglalkozik vele, hogy kinek van, kinek nincs, de őt már vonták kérdőre többször is, hogy most akkor csóró, vagy fogyatékos(????), vagy "mi baja van", amiért nincs okostelója. :D
Látod, itt is egyből jött, hogy biztos kényszer...(?????)

Hát, elég rosszul bírja, néhány havonta cseréli, csak így 3.000 forintból kijön a csere, nem tízszer ennyiből. :D
Van a CAT-nek strapabíró telefonja, de szerintem az se élné túl a hegesztővel való közvetlen randit.

Nem élné túl semmi, csak mint írtam, nem hátrány, hogy tizedannyi pénzből pótolható - ha az ember évi 4-5 telefont elhasznál, akkor nem mindegy, hogy 3.000 vagy 60.000 forintért vette.

Őszintén megmondva a saját baráti körömből nem ismerek senkit aki még nyomogatna.
Magamból kiindulva viszont 4 éves az okostelefonom, már akkor is rossz döntés volt megvenni, de idegesít, hogy ilyen kis lomha, de még elvagyok vele. Nem kell azt 0-24 nyomogatni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!