Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van olyan fiatal akinek...

Van olyan fiatal akinek butatelefonja van és nem anyagi okok miatt?

Figyelt kérdés
Ez az okostelefon tiszta időrabló!
2019. aug. 14. 13:55
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
41%

"de nagyon elkeserítő, hogy ilyen szinten ufónak nézik azt, aki megvan nélküle..."

Nem, éppen fordítva van a dolog. Az hiszi ezt, akinek nincsen.

Mert ő annak nézi a többit.

Én speciel nem arról ítélek meg valakit hogy van-e okoseszköze, órája, telefonja, tablet vagy noteszgép, akármi.

2019. aug. 15. 12:10
 12/36 anonim ***** válasza:
62%

Hát nem tudom, párom marhára nem foglalkozik vele, hogy kinek van, kinek nincs, de őt már vonták kérdőre többször is, hogy most akkor csóró, vagy fogyatékos(????), vagy "mi baja van", amiért nincs okostelója. :D

Látod, itt is egyből jött, hogy biztos kényszer...(?????)

2019. aug. 15. 12:30
 13/36 anonim ***** válasza:
32%
#4 vagyok. A kényszert arra értettem, hogy kénytelen pl. a kesztyű miatt butatelefont használni, de ezek szerint egyébként is ennél maradna. Az, amit használ, hogy bírja a hegesztést egyébként? Láttál már strapabíró okostelefont?
2019. aug. 15. 13:43
 14/36 anonim ***** válasza:
69%

Hát, elég rosszul bírja, néhány havonta cseréli, csak így 3.000 forintból kijön a csere, nem tízszer ennyiből. :D

Van a CAT-nek strapabíró telefonja, de szerintem az se élné túl a hegesztővel való közvetlen randit.

2019. aug. 15. 13:50
 15/36 anonim ***** válasza:
68%
És valamelyik butatelefon túlélné? Szempont ez egyébként egyáltalán? Ott van a telefon talán mellette? Szerintem elég annyi, hogy lehessen kesztyűben használni (bár egy vastagabb kesztyűvel a fizikai gombokat sem könnyű megcélozni), és legyen valamennyire ütésálló, bár vannak ilyen tokok is sima telefonokhoz.
2019. aug. 16. 09:19
 16/36 anonim ***** válasza:
61%

Nem élné túl semmi, csak mint írtam, nem hátrány, hogy tizedannyi pénzből pótolható - ha az ember évi 4-5 telefont elhasznál, akkor nem mindegy, hogy 3.000 vagy 60.000 forintért vette.

2019. aug. 16. 09:29
 17/36 anonim ***** válasza:
67%
Miért lettem egyébként lepontozgatva? Valaki megindokolná?
2019. aug. 16. 09:29
 18/36 anonim ***** válasza:
77%
#15 vagyok. Bocs, átsiklottam felette. Ez esetben megértem.
2019. aug. 16. 20:47
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén megmondva a saját baráti körömből nem ismerek senkit aki még nyomogatna.

Magamból kiindulva viszont 4 éves az okostelefonom, már akkor is rossz döntés volt megvenni, de idegesít, hogy ilyen kis lomha, de még elvagyok vele. Nem kell azt 0-24 nyomogatni.

2019. szept. 22. 21:39
 20/36 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem is időrabló az okostelefon. Most újítom fel apám régi 3310-esét, azt fogom használni jövő hónaptól, és nem érdekel, hogy ezért mások mit gondolnak rólam.
2020. máj. 20. 22:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!