Van olyan fiatal akinek butatelefonja van és nem anyagi okok miatt?

Te döntöd el mire használod.
Nekem speciel időt spórol.

Páromnak nincs.
Egyrészt egy "nagyképű", üveg okostelefon egy hétig se húzná a munkahelyén (por, ütések, hő, stb), másrészt nem tudná (kényelmesen) használni kesztyűben, harmadrészt nem is igazán érzi szükségét, ha valamit akar netezni, arra ott van a számítógépe otthon - napközben úgyis dolgozik, nem a netet bújja.

4-es vagyok
Bocsi, lemaradt: 26 éves.

Nem, arról van szó, hogy nincs rá igénye, ÉS a körülményekhez milliószor praktikusabb egy butafon.
Miért lenne kényszer? Komolyan kérdezem.
(Amúgy mutass csak egy okostelefont, ami kibírja, ha belehegesztenek!)

"Nem kell bevinni az üzembe probléma megoldva."
Nem üzem, hanem műhely, de mindegy... és akkor hogy telefonálna? :D
"Vagy a magànéletében hasznàlhatna okostelefont munkahelyen meg butàt."
Igen, biztos csak ezért fog fenntartani 2 telefont. :D Főleg, hogy otthon nem lenne mire használni, mert ott meg ott van a számítógép, ahogy már írtam...
"Nem tudom hogy lehet okos telefon nélkül létezni."
Ez mondjuk szomorú. Nekem van okostelefonom, szeretem is mert praktikus, de ezzel együtt totál meg tudnék lenni nélküle.
"Bàrmit meg akar nézni mindenért be kell kapcsolni a gépet hàt ez igy szar szerintem."
Mire lezuhanyzik, kényelmesen bekapcsol a gép, semmi szar nincs ebben.
Van amúgy tablete, pont azért, hogy "ha úgy van", akkor nála lehessen, gyorsan előkapni, stb. Körülbelül 4 éve hozzá se nyúlt. Ennyire van szükség rá. :D
Tényleg szerintem szuper dolog az okostelefon, de nagyon elkeserítő, hogy ilyen szinten ufónak nézik azt, aki megvan nélküle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!