Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen főzőlapt ajánlottok...

Milyen főzőlapt ajánlottok kollégiumba?

Figyelt kérdés
Olyat keresek, ami könnyen hozdozható és elfogadható áron van.
2019. márc. 17. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Indukciósat javasolok.
2019. márc. 17. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Indukciós, 10ezer körül már lehet venni (aldi, lidl is szokott lenni), kell hozzá egy rozsdamentes acél serpenyő és lábas (szintén 10 ezer a kettő mondjuk az ikeában vagy a tesco go cook edényei, mindkét helyen ár-érték arányban

Pl: [link]

[link]

[link]

2019. márc. 17. 22:08
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Én ezek küzül válsztanék, ezekhez nem kell speciális edény.

Mindegy milyen edényt teszel rá .

2019. márc. 19. 10:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Utcsónak van igaza. Koleszban nem érdekes a villanyszámla, de inkább olyan cuccod legyen amin bármit tudsz használni, mint olyan amihez csak baródrága spec cuccot.
2019. márc. 19. 11:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Az a legjobb amit a 3. linkelt, bármikyen edényt rá lehet tenni.
2019. márc. 19. 11:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Ezek a vasmagos ócskaságok nagyon sokáig nem bírják és hosszú idő rajtuk a főzés, ráadásul dög nehezek.

Az ócska edények meg szarrá mennek rajtuk. Barátnőmnek is kis konyhája van, az istennek nem akar venni indukciós lapot, mert drága hozzá az edény szerinte.

Villanyszámlája az egekben, 10 éve ismerem, ez alatt én a második indukciós lapomnál vagyok (14 év alatt pontosabban), az első is azért nyúvadt ki, mert volt valami rövidzárlat a rendszerben. A barátnőm 1,5-2! évente vesz egy vasmagos vackot, mert bedöglik neki. (Én főzök többet amúgy)

A fentebb linkelt tök olcsó ikea edénykészletem még mindig megvan, pedig több, mint 10 éves, ellenben a barátnőm összes olcsó edénye eldeformálódott már.

Anyagilag és egészségileg is jobb venni 1-2 acél edényt, mint 5-6 filléreset, nem mellesleg a boltban kapható normálisabb minőségű edények 60-70 %-a már úgy készül, hogy indukciósra is jó legyen (az alumínium edények is pl vasmagos talppal vannak készítve).

Go cook tescos edények és az ikea edényei is olcsóak, és megfelelő minőségűek.

2019. márc. 19. 15:46
 7/7 anonim válasza:

Sajnos amit belinkeltek, azok mind kínai vacakok, nem csoda, ha 1-2 év után tönkremennek.

Akár indukciósat veszel, akár hagyományosat, az olcsó az olyan is, és kínait nem érdemes venni.

Pl. a régi hagyományos Szarvasi rezsók rendszeres használat mellett is 10+ évig bírták. Az más kérdés, hogy most már olyat nem is gyártanak, meg azt hiszem a cég is megszünt sajnos.

2019. márc. 20. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!